Zalen in Den Blank

CC Den Blank is een multifunctioneel gebouw met een schouwburg, polyvalente zaal, vergaderlokalen, tentoonstellingszaal, inkomhal en cultuurcafé. Voor het gebouw ligt een ruime parking en achter het gebouw een avontuurlijke speeltuin. In het gebouw is overal gratis wifi, het paswoord is verkrijgbaar aan de balie.

Wil je een vergadering, evenement of tentoonstelling organiseren? Hierbij een overzicht van de beschikbare ruimtes:

Schouwburg

De schouwburg heeft 423 vaste zitplaatsen – waarvan 8 of 16 plaatsen voor de regie – en is geschikt voor podiumvoorstellingen, seminars, enz. Het podium is 8,26 m op 17,78m en is voorzien van licht, geluid en een laadkade. Onder het podium zijn 6 loges, toiletten, douches en een artiestenfoyer. Voor de allerkleinsten zijn er verhoogkussentjes. Er is een onbewaakte vestiaire in de foyer.

De schouwburg is voorzien van een tapijtvloer. Op het podium ligt een balletvloer en in de loges een marmoleum vloer.

Je kan de schouwburg volledig of deels huren (podium of zitgedeelte).

  • Basispakket: schouwburg met materieel voor presentaties, lezingen en projecties
  • Volledig pakket: schouwburg met materieel voor concerten, dans, theater en shows
  • Verplichte technische ondersteuning: werkuren gepresteerd per technieker tijdens de opbouw, de repetitie en tijdens de voorstelling

Technische fiches:

Vergaderlokalen

Er zijn 5 vergaderlokalen met tafels en stoelen. Deze zijn geschikt voor vergaderingen, voordrachten, creatieve workshops, conferenties en vormingen. Audiovisueel materiaal zoals een beamer, tv, dvd-speler, geluidsinstallatie, microfoon, … is te huur na reservatie.

  • Lokaal 1: 22 stoelen en 12 tafels, gelijkvloers, linoleum vloer. Met stiftbord, projectiescherm, beamer en vaste internetaansluiting. Oppervlakte: 7,2 x 5,4 m.
  • Lokaal 3: 20 stoelen en 10 tafels, 1ste etage, vloer van vast tapijt. Met stiftbord, tv met laptopaansluiting en een dvd/blu-ray-speler. Oppervlakte: 5,7 x 5,4 m.
  • Lokaal 4: 20 stoelen en 10 tafels, 1ste etage, vloer van vast tapijt. Met stiftbord, tv met laptopaansluiting, een dvd/blu-ray-speler en vaste internetaansluiting. Oppervlakte: 5,7 x 5,4 m.
  • Lokaal 5: 20 stoelen en 10 tafels, 1ste etage, vloer van vast tapijt. Met stiftbord, tv met laptopaansluiting en een dvd/blu-ray-speler. Oppervlakte: 5,7 x 5,4 m.
  • Lokaal 6: 22 stoelen en 10 tafels, 2de etage, vloer van vast tapijt. Met stiftbord, tv met laptopaansluiting, een dvd/blu-rayspeler, cd-en cassettespeler en vaste internetaansluitingen. Oppervlakte: 7,2 x 5,1 m.

De polyvalente zaal

Deze multifunctionele zaal ligt op het gelijkvloers en is ideaal voor vergaderingen, voordrachten, recepties, eetfestijnen, creatieve workshops, conferenties en vormingen. 31 tafels en 108 stoelen staan binnen handbereik. Er kunnen maximum 90 personen zitten en 100 personen staan.

Met geluidsinstallatie, beamer, projectiescherm, DVD/blu-ray-speler, CD-speler, stiftbord, lichttrek met spots, flipover, kleine keuken, vaste internetaansluiting. Plaatsing podiumstukken en spreekstoel mogelijk.

Oppervlakte: ca. 9,8 x 12,1 meter. Vloer: linoleum.

De inkomhal

De inkomhal wordt verhuurd voor recepties, vernissages, etc. Oppervlakte: ca. 15 x 8 meter.
Vloer: natuursteen. Plaatsing podiumstukken en spreekstoel mogelijk.

De tentoonstellingsruimte

De tentoonstellingszaal, inkomhal en galerij op de 1ste etage zijn geschikt voor individuele en groepstentoonstellingen. Wie tentoonstelt, kan gebruik maken van onze ophangsystemen, panelen, sokkels, vitrinekasten, meubilair, spots, etc. Er is airco in de tentoonstellingszaal.
Vloer: natuursteen, marmoleum, houten plankenvloer.

Plattegronden

Zaal huren?

Voor meer info over de beschikbaarheid, tarieven en om te boeken: surf hier naar de webwinkel.

Gedetailleerdere info vind je in de zalenzoekerbrochure en in het retributiereglement.

Of contacteer ons via zaalreservatie@overijse.be of via de infobalie .

Eventuele catering is verplicht af te nemen via het cultuurcafé. Wil je iets organiseren in het cultuurcafé zelf, contacteer dan de uitbater.