Zalen in Den Blank

CC Den Blank is een multifunctioneel gebouw met een schouwburg, polyvalente zaal, vergaderlokalen, tentoonstellingszaal, inkomhal en cultuurcafé. Voor het gebouw ligt een ruime parking en achter het gebouw een avontuurlijke speeltuin. In het gebouw is overal gratis wifi, het paswoord is verkrijgbaar aan de balie.

Een overzicht van de beschikbare ruimtes:

Schouwburg

De schouwburg heeft 423 vaste zitplaatsen – waarvan 8 of 16 plaatsen voor de regie – en is geschikt voor podiumvoorstellingen, voordrachten, enz. Het podium is 8,26 m op 17,78m en is voorzien van licht, geluid en een laadkade. Onder het podium zijn 6 loges, toiletten, douches en een artiestenfoyer. Voor de allerkleinsten zijn er verhoogkussentjes. Er is een onbewaakte vestiaire in de foyer.

De schouwburg is voorzien van een tapijtvloer. Op het podium ligt een balletvloer en in de loges een marmoleum vloer.

Je kan de schouwburg volledig of deels huren (podium of zitgedeelte).

  • Basispakket: schouwburg met materiaal voor presentaties, lezingen en projecties
  • Volledig pakket: schouwburg met materiaal voor concerten, dans, theater en shows
  • Verplichte technische ondersteuning: werkuren gepresteerd per technieker tijdens de opbouw, de repetitie en tijdens de voorstelling

Technische fiches:

Vergaderlokalen

Lokaal 1 is geschikt voor vergaderingen, voordrachten, conferenties en cursussen. Audiovisueel materiaal zoals een beamer, tv, dvd-speler, geluidsinstallatie, microfoon, … is te huur na reservatie.

  • Lokaal 1: 22 stoelen en 12 tafels, gelijkvloers, linoleum vloer. Met stiftbord, projectiescherm, beamer en vaste internetaansluiting. Oppervlakte: 7,2 x 5,4 m.

De polyvalente zaal

Deze multifunctionele zaal ligt op het gelijkvloers en is ideaal voor vergaderingen, voordrachten, recepties, cursussen en conferenties. 31 tafels en 108 stoelen staan binnen handbereik. Er kunnen max. 90 personen zitten en 100 personen staan.

Met geluidsinstallatie, beamer, projectiescherm, DVD/blu-ray-speler, CD-speler, stiftbord, lichttrek met spots, flipover, kleine keuken, vaste internetaansluiting. Plaatsing podiumstukken en spreekstoel mogelijk.

Oppervlakte: ca. 9,8 x 12,1 meter. Vloer: linoleum.

De inkomhal

De inkomhal wordt verhuurd voor recepties, vernissages, etc.
Oppervlakte: ca. 15 x 8 meter.
Vloer: natuursteen. Plaatsing podiumstukken en spreekstoel mogelijk.

De tentoonstellingsruimte

De tentoonstellingszaal, inkomhal en galerij op de 1ste etage zijn geschikt voor tentoonstellingen. We beschikken over ophangsystemen, panelen, sokkels, vitrinekasten, meubilair, spots, etc. Er is airco in de tentoonstellingszaal.
Vloer: natuursteen, marmoleum, houten plankenvloer.

Plattegronden

Zaal huren?

Voor meer info, vrije data en om te boeken: klik hier.

Of contacteer ons via zaalreservatie@overijse.be of via de vrijetijdsbalie .

Eventuele catering is verplicht af te nemen via het cultuurcafé. Wil je iets organiseren in het cultuurcafé zelf, contacteer dan de uitbater.