Bestel tickets

Reservatie

Bestel een abonnement (vanaf 4 verschillende voorstellingen per persoon) of losse tickets.

Je ziet onmiddellijk welke plaatsen nog vrij zijn. Je reserveert voor je bubbel en geeft minstens één naam en telefoonnummer op.  Het systeem wijst je opgelegde plaatsen toe en laat automatisch ruimte rondom je bubbel vrij zodat social distancing gewaarborgd is.  Bij ongenummerde plaatsen reserveert het systeem het gevraagde aantal plaatsen.

Identificatie

Log in of maak een persoonlijke account aan, je gegevens worden onthouden voor de volgende keer. Vul alles correct in zodat we je tickets kunnen mailen en je kunnen contacteren indien nodig.

Betaling

Bij voorkeur contactloos via kredietkaart, Bancontact of overschrijving. Aan de balie kan je ook cash of met cheques betalen (cultuurcheques Sodexho, Accor, Edenred, Rand-uit-cheques of een kadobon van Den Blank). Er zijn geen transactiekosten.

Is je betaling in orde, ontvang je via mail een ‘print at home’- ticket met QR-code. Je kan je tickets ook door ons laten printen aan de balie. We sturen geen tickets op per post.

Goed om weten

  • Je kan ook tickets reserveren via onze infobalie of t 02 687 59 59.
  • Betaalde tickets worden niet terugbetaald of geruild. Tickets doorverkopen kan via onze ruilbox.
  • Wordt een voorstelling geannuleerd, dan verwittigen we je en krijg je je geld terug.
  • Onbetaalde tickets vervallen na 5 werkdagen. Onbetaalde tickets die een kwartier voor de voorstelling niet zijn afgehaald, worden bij een uitverkochte zaal doorverkocht.
  • Het voorverkooptarief geldt tot de dag voor het evenement.
  • Kinderen van 0 t.e.m. 2 jaar die op de schoot van een volwassene zitten, krijgen gratis toegang.
  • Abonnees ontvangen een persoonlijke abo-code. Met deze code kan je later tickets bijbestellen aan abonnementstarief. Ben je dus niet zeker? Boek dan je extra tickets als je zeker bent, en hopelijk ben je dan nog niet te laat.
  • Voor rolstoelgebruikers en hun begeleiders voorzien we voorbehouden plaatsen in de schouwburg. De toegang is gratis voor begeleiders van personen met een beperking in het bezit van een geldige begeleiderspas of  European Disability Card. Dat kan enkel indien de begeleider effectief een persoon met een beperking begeleidt en hiervoor plaatsen reserveert op vertoon van de pas.