Te gast

Workshop lenteboeket

donderdag 20 mei 2021 om 13:00

Ontvlucht even de drukte en ontdek hoeveel plezier en energie bloemen je kunnen geven. Tijdens deze workshop krijg je een rondleiding op het ecologische veld van Ogust. Lieve geeft je pluktips en meer uitleg over de verschillende soorten bloemen en hun verzorging. Je gaat naar huis met een mooi veldboeket!

Lees meer

Studio 100

Bumba Op Reis

zaterdag 18 september 2021 om 13:30, 16:00

Ga met Bumba en zijn vrienden op wereldreis naar the Far West, Afrika, Sneeuwland en Azië. Geniet van deze avontuurlijke theatershow voor de allerkleinsten.

Lees meer

NICHOLAS

In alle eerlijkheid

vrijdag 25 februari 2022 om 20:30

Hij gooide hoge ogen met zijn goocheltrucs in Belgium’s Got Talent en kreeg intussen 3 VTM-programma’s. Gespecialiseerd in verbazingwekkende street magic met alledaagse voorwerpen zoals een zakdoek of een spel kaarten. Groots in zijn eenvoud, ongeëvenaard in zijn vak!

Lees meer

Rust in je gezin

Infoavond

woensdag 23 maart 2022 om 20:00

Een kind kan soms heel druk zijn. Druk in het gedrag of druk in het hoofd, door veel gedachten en gevoelens. Dat maakt het moeilijk om bijvoorbeeld in te slapen, rustig huiswerk te maken of rustig te spelen.
Samen zoeken we naar concrete handvatten om anders om te gaan met overprikkeling en driftbuien, maar leer je bovenal hoe je op een speelse manier het zelfvertrouwen van je kind kan versterken.

Lees meer

Danscompagnie Lune

Creating

vrijdag 1 april 2022 om 20:30

De première van deze Lune- productie bestaat uit twee creaties in één. Het wordt een samenspel van choreografie op video en live op de scène. Enerzijds is er een creatieproces dat gebeurt op verschillende locaties in de wereld, met verschillende dansers, nationaal en internationaal.

Lees meer

SCALA

25 jaar

zaterdag 25 juni 2022 om 20:30

Anne, Irene, Annelies, Marijke, … Scalazangeressen of Vlaamse liedjes? De dames met de engelachtige stemmen zijn wereldwijd geliefd dankzij hun indrukwekkend repertoire van pop- en rockarrangementen. Nu keren ze terug naar de Vlaamse theaters, voor het eerst helemaal in het Nederlands. Dat deze voorstelling zal staan als een huis, daar mag je op rekenen.
Organisatie: VKD

Lees meer