Dans

WE ARE NOT PEOPLE

SOLOMON X SHEBA

vrijdag 23 oktober 2020 om 20:30

Choreograaf Yves Ruth rekruteerde heel wat dansers in ‘So You Think You Can Dance’. Samen ontpopten ze zich tot de 1ste Urban Dance Theatre Company in België. In deze dansvoorstelling worden de legendes van Solomon en Sheba door urban dans, voguing, popmuziek en beeld creatief naar het hier en nu gebracht.

Lees meer

Alberto Moreno

VIVA LA MUSICA

zaterdag 12 december 2020 om 20:30

Flamenco, gipsy, salsa, mariachi, … Kleurrijke muziek die je laat dromen van verre reizen. Geniet van folklore uit Spanje, Mexico, Argentinië, Colombia, Peru en Bolivië. Op de tonen van de harp, gitaar en fluit nemen de internationale muzikanten, zangers en dansers je mee op een culturele reis door Latijns-Amerika.

Lees meer

Dansfestival

Dansproject 2021

zondag 14 februari 2021 om 18:30

Zes jonge, talentvolle en bekroonde hedendaagse dansgezelschappen Vlaanderen samen op één podium. Met nieuwe creaties van professionele choreografen, plus gastoptredens. Een gevarieerde avond vol straf en vernieuwend werk! Ook toegankelijk voor jongeren vanaf 10 jaar.
I.s.m. Compagnie Cocon o.l.v. Jennifer Regidor

Lees meer

BOLLYLICIOUS

SITARA

vrijdag 5 maart 2021 om 20:30

Dit Gentse collectief brengt een originele interpretatie van de Indische Bollywood dansstijl. Een bedwelmende voorstelling vol meeslepende muziek, kleurrijke kostuums, beklijvende choreografieën en een goede dosis ‘glitter and glamour’. Reis mee naar een feeëriek verleden…

Lees meer

Danscompagnie Lune

Creating

vrijdag 30 april 2021 om 20:30

De première van de tweede Lune- productie in dit seizoen bestaat uit twee creaties in één. Het wordt een samenspel van choreografie op video en live op de scène. Enerzijds is er een creatieproces dat gebeurt op verschillende locaties in de wereld, met verschillende dansers, nationaal en internationaal.

Lees meer