Film

Judy

Film

woensdag 30 september 2020 om 20:00

Renée Zellweger is de legendarische Judy Garland in de gelijknamige speelfilm Judy.

Lees meer

The Farewell

Film

woensdag 7 oktober 2020 om 20:00

Wanneer de familie van Billi (Awkwafina, Golden Globe winnaar 2020) erachter komt dat hun geliefde grootmoeder terminale longkanker heeft, besluiten ze om haar niet in te lichten. In plaats daarvan plannen ze een geïmproviseerde bruiloft in hun moederland China.

Lees meer

Muidhond

Film

woensdag 14 oktober 2020 om 20:00

Jonathan, een zachtaardige jongeman, wordt bij gebrek aan bewijs vrijgelaten uit de gevangenis. Hij keert terug naar zijn moeder die in een klein huis bij de duinen woont. Jonathan wil het verleden vergeten en neemt zich stellig voor een ander, beter mens te worden. Maar ook al houdt hij zich strikt aan de regels, zijn goede intenties worden al snel op de proef gesteld als er een moeder met haar dochtertje naast hen komt wonen.

Lees meer

Little Women

Film

woensdag 21 oktober 2020 om 20:00

Het verhaal volgt de zussen Amy, Meg, Jo en Beth March. Ze groeien op in Noord-Amerika, in de nasleep van de Burgeroorlog. Jo ontwikkelt een diepe vriendschapsband met hun buurjongen Laurie.

Lees meer

The Invisible Man

Film

woensdag 28 oktober 2020 om 20:00

What you can’t see can hurt you. Elisabeth Moss (Us, The Handmaid’s Tale) is te zien in een angstaanjagend verhaal over obsessie. Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass (Elisabeth Moss) zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet.

Lees meer

Pinocchio

Film

dinsdag 3 november 2020 om 14:00

Wanneer houtsnijder Geppetto (Oscarwinnaar Roberto Benigni) een pop maakt, gebeurt er iets magisch. De houten pop begint te praten en kan lopen, lachen en eten. Geppetto noemt hem Pinocchio en voedt hem op als zijn eigen zoon. Maar de ondeugende Pinocchio vindt het lastig om braaf te zijn en tuimelt van het ene avontuur in het andere.

Lees meer

Cruise control

Film

woensdag 4 november 2020 om 20:00

Het zit Serge Gabriëls als filmregisseur de laatste jaren niet mee. Gelukkig krijgt Serge onverwacht de unieke kans om zijn levensdroom te realiseren: het maken van een liefdesfilm. Samen met zijn trouwe medewerkers, de sexy actrice Bianca en zijn boezemvriend Bob Kets, stelt hij een uitgelezen cast en crew samen.

Lees meer

Idiot Prayer - Nick Cave alone at Alexandra Palace

Concertfilm

donderdag 5 november 2020 om 20:00

In Idiot Prayer – Nick Cave Alone at Alexandra Palace zien we Nick Cave alleen achter de piano, spelend zonder opsmuk in een lege concertzaal. De setlist varieert van vroege Bad Seeds en Grinderman nummers tot werk van het meest recente Nick Cave & the Bad Seeds album Ghosteen. Unieke akoestische uitvoeringen van liedjes als Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues en Girl in Amber, in de stille grandeur van het Alexandra Palace.

Lees meer

Judy

Film

dinsdag 17 november 2020 om 14:00

OUDERENWEEK 2020

Renée Zellweger is de legendarische Judy Garland in de gelijknamige speelfilm Judy.

Lees meer

Monos

Film

woensdag 18 november 2020 om 20:00

‘Monos’ is een avontuur waarin je overweldigd wordt door de weelderige natuur, rauwe emoties en beklijvende sound design. Een genadeloos, wild verhaal over leiderschap en overlevingsdrang. Deze mix tussen ‘Apocalypse Now’ en ‘Lord of the Flies’ is een echt prijzenbeest.

Lees meer