Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel geschenk? Geef een Kadobon! Iedereen die graag naar een concert, film of toneelstuk gaat, doe je er een plezier mee.

Waarvoor te gebruiken?

We hebben een algemene kadobon die geldt voor de activiteiten van CC Den Blank, GC de Bosuil en GC Felix Sohie. Je kiest zelf het bedrag.

Je kan ook een filmkadobon aanschaffen. Dit blanco filmticket is bruikbaar voor een filmvertoning naar keuze op woensdagavond en heeft een vaste aankoopwaarde van € 6/filmkadobon.

Hoe bestellen?

Bestel hier een Kadobon!
Bestel hier een Filmkadobon!

Vul het gewenste bedrag of aantal in, kies voor ‘Print at home’, betaal en je krijgt de Kadobon in pdf-formaat in je mailbox. Deze kan je afdrukken of doorsturen naar de persoon die je wil verrassen. Wil je graag dat de naam van de ontvanger op het ticket verschijnt, vul deze dan bij je bestelling in bij ‘tickethouder’.

Je kan er ook één kopen aan de infobalie, dan krijg je een gedrukt ticket in een mooie omslag.

Hoe kan je ermee betalen?

De Kadobon geeft geen rechtstreekse toegang tot de zaal, je dient hem in te ruilen voor een ticket voor de activiteit naar keuze.

Op de bon staat een cijfercode. Deze kan je bij je online bestelling invullen. Het bedrag wordt afgetrokken van je krediet. Ook aan de infobalie kan je met de bon betalen. Met de oude Kadobon (zonder code) kan je enkel bij de infobalie terecht.

Hoe lang is hij geldig?

Tot één jaar na datum van uitgifte.

Moet het volledige bedrag in één keer opgebruikt worden?

Nee, je kan het bedrag opsplitsen. Krijg je een Kadobon van € 50, dan kan je 2 tickets van bvb. € 12 kopen en de rest sparen voor een andere keer. Bij de filmkadobon komt de waarde per bon overeen met de prijs van één filmticket.