Steunmaatregelen voor erkende verenigingen

In deze buitengewone tijden kunnen ook onze verenigingen alle steun gebruiken: met onderstaande steunmaatregelen hopen we in het verlies van de erkende verenigingen in onze gemeente tegemoet te komen. Details vind je op www.overijse.be/steunmaatregelen.

Lees meer

Uitstel herdenking WO II

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat België bevrijd werd. Het beloofde een jaar vol herdenkingen te worden, maar door de coronacrisis hebben we in samenspraak met de Heemkundige Kring ‘de Beierij van IJse’ beslist om ze te verplaatsen naar 2021.

Lees meer

Podium aan huis

Door de coronacrisis is de magie van de live beleving even onbereikbaar. Geen nood, want als de zalen moeten sluiten, dan komt de voorstelling gewoon naar je toe. Veel kijkplezier!

Lees meer

Corona-annulaties

 Vanaf 1/7 is de balie toerisme in Den Blank weer open. Vanaf 3/8 opent de volledige infobalie en zijn de zalen weer beschikbaar voor verhuur.

Lees meer

Nederlandse taallessen

Vanaf dit schooljaar lopen de inschrijvingen voor de Nederlandse taallessen niet meer via het secretariaat van Den Blank, maar wel via de bibliotheek.

Lees meer

Opgelet voor Bemster.nl

De Nederlandse frauduleuze doorverkoopsite bemster.nl biedt tickets aan aan woekerprijzen. Ook voor enkele voorstellingen in Den Blank worden tickets aangeboden. Koop deze tickets niet, je toegang kan geweigerd worden.

Lees meer