Tot ziens

De overheid besliste onze deuren te sluiten. We hebben begrip, ook al bloedt ons hart.

We contacteren de tickethouders en zaalreservaties i.v.m. verplaatsingen of annulaties. Heb je nog niets vernomen, contacteer ons via vrijetijd@overijse.be of 02 687 59 59. Een fysiek bezoek is helaas niet mogelijk.


Lees meer

Tour Elentrik

Ook in deze vreemde tijden proberen we kunstbeleving en –creatie te stimuleren. Daarom starten we i.s.m. vzw Treepack het street art-project ‘Tour Elentrik’ in onze gemeente: o.a. 40 nutskasten/elektriciteitskasten zullen worden opgewaardeerd met een laagje kunst.

Lees meer

Wegenwerken

Door rioleringswerken zijn de J. B. Dekeyserstraat en de E. Carelsstraat tot juli 2022 niet toegankelijk voor doorgaand verkeer.

Lees meer

Verbouwingen

Na de renovatie van o.a. de speeltuin en het bezoekerscentrum Druif staat nu ook vanaf dit jaar de verbouwing van Den Blank op de planning.

Lees meer

Consumptiecheques

Ben jij zo’n geluksvogel die consumptiecheques ontving van z’n werkgever? Je kan ze bij ons verzilveren! Wij aanvaarden zowel de cheques van Edenred als van Sodexo.

Lees meer

Steunmaatregelen voor erkende verenigingen

In deze buitengewone tijden kunnen ook onze verenigingen alle steun gebruiken: met onderstaande steunmaatregelen hopen we in het verlies van de erkende verenigingen in onze gemeente tegemoet te komen. Details vind je op www.overijse.be/steunmaatregelen.

Lees meer

Uitstel herdenking WO II

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat België bevrijd werd. Het beloofde een jaar vol herdenkingen te worden, maar door de coronacrisis hebben we in samenspraak met de Heemkundige Kring ‘de Beierij van IJse’ beslist om ze te verplaatsen naar 2021.

Lees meer

Podium aan huis

Door de coronacrisis is de magie van de live beleving even onbereikbaar. Geen nood, want als de zalen moeten sluiten, dan komt de voorstelling gewoon naar je toe. Veel kijkplezier!

Lees meer