Minder parking van 18-28/8

Door de Druivenfeesten en door het vaccinatiecentrum zullen de parkeerplaatsen in Overijse centrum van 18 tot 28 augustus erg beperkt zijn.

Lees meer

Abonnement 2021-2022

Vanaf 27 augustus herlanceren we de ticketverkoop, zowel voor abonnementen als losse tickets. Het merendeel van de voorstellingen verhuisden mee van het seizoen ervoor, maar er zitten ook nieuwe pareltjes tussen. De boekjes worden in de loop van die week bedeeld in alle bussen van Overijse, Hoeilaart en Huldenberg.

Lees meer

Tour Elentrik

Ook in deze vreemde tijden proberen we kunstbeleving en –creatie te stimuleren. Daarom starten we i.s.m. vzw Treepack het street art-project ‘Tour Elentrik’ in onze gemeente: o.a. 40 nutskasten/elektriciteitskasten zullen worden opgewaardeerd met een laagje kunst.

Lees meer

Wegenwerken

Door rioleringswerken zijn de J. B. Dekeyserstraat en de E. Carelsstraat tot juli 2022 niet toegankelijk voor doorgaand verkeer.

Lees meer

Verbouwingen

Na de renovatie van o.a. de speeltuin en het bezoekerscentrum Druif staat nu ook vanaf dit jaar de verbouwing van Den Blank op de planning.

Lees meer

Consumptiecheques

Ben jij zo’n geluksvogel die consumptiecheques ontving van z’n werkgever? Je kan ze bij ons verzilveren! Wij aanvaarden zowel de cheques van Edenred als van Sodexo.

Lees meer

Tot ziens

De overheid besliste onze deuren te sluiten tot de coronacrisis bedwongen is, voorlopig tot 30/06/21. We hebben begrip, ook al bloedt ons hart. We contacteren de tickethouders en zaalreservaties. Heb je nog niets vernomen of twijfel je, contacteer ons via vrijetijd@overijse.be of 02 687 59 59. Een fysiek bezoek kan helaas niet.

Lees meer

Steunmaatregelen voor erkende verenigingen

In deze buitengewone tijden kunnen ook onze verenigingen alle steun gebruiken: met onderstaande steunmaatregelen hopen we in het verlies van de erkende verenigingen in onze gemeente tegemoet te komen. Details vind je op www.overijse.be/steunmaatregelen.

Lees meer