Tot binnenkort!

De overheid besliste de deuren van de cultuurhuizen te sluiten. We hebben begrip, ook al bloedt ons hart.

T.e.m. 28/02 wordt alles geannuleerd. We contacteren de tickethouders en zaalreservaties i.v.m. verplaatsingen of annulaties. Heb je nog niets van ons vernomen, contacteer ons via vrijetijd@overijse.be of 02 687 59 59. Een fysiek bezoek is helaas niet mogelijk.

Lees meer

Consumptiecheques

Ben jij zo’n geluksvogel die consumptiecheques ontving van z’n werkgever? Je kan ze bij ons verzilveren! Wij aanvaarden zowel de cheques van Edenred als van Sodexo.

Lees meer

Steunmaatregelen voor erkende verenigingen

In deze buitengewone tijden kunnen ook onze verenigingen alle steun gebruiken: met onderstaande steunmaatregelen hopen we in het verlies van de erkende verenigingen in onze gemeente tegemoet te komen. Details vind je op www.overijse.be/steunmaatregelen.

Lees meer

Uitstel herdenking WO II

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat België bevrijd werd. Het beloofde een jaar vol herdenkingen te worden, maar door de coronacrisis hebben we in samenspraak met de Heemkundige Kring ‘de Beierij van IJse’ beslist om ze te verplaatsen naar 2021.

Lees meer

Podium aan huis

Door de coronacrisis is de magie van de live beleving even onbereikbaar. Geen nood, want als de zalen moeten sluiten, dan komt de voorstelling gewoon naar je toe. Veel kijkplezier!

Lees meer

Corona-annulaties

 Vanaf 1/7 is de balie toerisme in Den Blank weer open. Vanaf 3/8 opent de volledige infobalie en zijn de zalen weer beschikbaar voor verhuur.

Lees meer