VAN PEEL TOT EVENAAR – GEANNULEERD

Datum
zaterdag 22 mei 2021
⊗ 20:30 tot 21:40

Geen pauze

Prijs
Abonnement: € 15,00
VVK: € 17,00
Kassa: € 19,00

Locatie
Den Blank

Begijnhof 11
3090 Overijse

Inschrijven
wachtlijst

MICHAEL VAN PEEL

VAN PEEL TOT EVENAAR – GEANNULEERD

Oorspronkelijk zou stand-up comedian en Vespa-reiziger Michael Van Peel z’n nieuwe reisvoorstelling ‘Nordkapp stories’ brengen. Deze wordt vervangen door ‘Van Peel tot evenaar’, een reprise naar aanleiding van de herdruk van het gelijknamige boek. Zelf zegt hij hierover:

Lieve toeschouwers!

Dat het bewogen tijden zijn voor de theatersector, hoef ik jullie niet uit te leggen. Normaal gezien zou ik in CC Den Blank een nieuw reisverhaal komen spelen, maar de gebeurtenissen van de voorbije maanden hebben een zware hypotheek gelegd op die nieuwe voorstelling. Daarom heb ik besloten om de try-outs en de nieuwe show te vervangen door een reprise van “Van Peel tot Evenaar”, mijn vorige reisverhaal over een trip met de Vespa van Antwerpen naar Dakar. Het is een zot jaar geweest, maar dit gaat gebeuren! (Wie toch liever een crappy nieuwe voorstelling had gezien, mag uiteraard zijn ticket terug inwisselen 😉 )

Excuses voor het gehannes en warme dank voor jullie vertrouwen. Ik heb er zin in om jullie te zien!

Met vrolijke groeten,

Michael

Van Peel tot Evenaar dus, goed voor een vrolijke dia-avond gelardeerd met toogfilosofie en tegelwijsheden.

Michael neemt je mee op reis van West-Europa naar West-Afrika, doorheen de uitgestrekte zandvlakten van de Sahara en langs de kronkelpaden in zijn hoofd.

Een low-tech reisverhaal over de 10.000 km tussen Antwerpen en Dakar met een 20 jaar oude Vespa, een kaart en een kompas. Vijftig dagen was hij onderweg, gevuld met eenzaamheid én boeiende ontmoetingen, zandstormen in de Sahara, corrupte grenswachters in Mauritanië, malariamuggen en zompige modderpistes in de brousse van Senegal.

Via omwegen natuurlijk; want de kortste weg is zelden de plezantste.

 Print