Sportman II

Datum
vrijdag 10 september 2021
⊗ 20:30

Prijs
Abonnement: € 12,00
VVK: € 14,00
Kassa: € 16,00

Locatie
Den Blank

Begijnhof 11
3090 Overijse


Nog 179 tickets te koop.Bestel tickets Bestel abonnement

Ruben Van Gucht, Mathieu & Guillaume en Jonathan Bockstael

Sportman II

Muzikale theatervoorstelling

“Elk nadeel heb z’n voordeel. Daar is ‘m, daar is ‘m! Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt. Zijn hart stond stil, maar zijn Pontiac tikte nog. Tommeke, Tommeke, Tommeke, wat doe je nu? Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen. In 1969 stopte ik met vrouwen en drinken. Het waren de zwaarste twintig minuten in mijn leven. Moet er nog zand zijn? Onder druk wordt steenkool diamant. De dag voordat ik sterf, word ik een Duitser. Want ik heb liever dat een Duitser sterft, dan een Hollander. Gaaaaaan Jan, ze kunnen niet volgen! Je mist 100% van de schoten die je niet neemt. Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest.”

Een kleine greep uit een rijk arsenaal. Gevleugelde woorden. Vanwaar komen ze? Hoe zijn ze ontstaan? Wie sprak ze uit? Wanneer, door wie, waarom? En wat hebben ze met het leven van sportpresentator Ruben Van Gucht te maken?

Ruben wordt geflankeerd door de zingende troubabroers Mathieu & Guillaume en imitator Jonathan Bockstael.

Sporters leveren een ongezien bron van inspiratie op. De meest succesvolle sporters hebben vaak een unieke kijk op het leven. In deze voorstelling gaat Ruben op jacht naar legendarische uitspraken in de sportgeschiedenis. Grappige, beklijvende, historische en inspirerende uitspraken.

Een trip down memory lane langs grote kampioenen met grote verhalen en kleine kampioenen met kleine anekdotes.

Uit de vorige show Sportman I:Print