ILLUSOIRÉE

Datum
zaterdag 16 januari 2021
⊗ 20:30

Prijs
Abonnement: € 16,00
VVK: € 18,00
Kassa: € 20,00

Locatie
Den Blank

Begijnhof 11
3090 Overijse


Nog 83 tickets te koop.Bestel tickets Bestel abonnement

STEVEN DELAERE

ILLUSOIRÉE

Een verhaal van magie en muziek.
Vingervlug verteld.
Noten kraken de werkelijkheid
Proef de klank van de verbeelding.
Kijk en luister
Horen, zien & Steven

Een fascinerende combinatie tussen magie en muziek. Een interactieve voorstelling met visuele magie, mentalisme en humor, voor jong en oud.

Steven is een professioneel goochelaar, muzikant en tv-maker. Al van kindsbeen af had hij twee grote passies: muziek en goochelen.  Hij volgde pianolessen en toneel en studeerde met grote onderscheiding af voor piano aan het Conservatorium van Gent. Nadien gaf hij les en verzorgde optredens als goochelaar in bijberoep.

In 2015 en 2019 stootte hij door naar de finale van “Belgium’s got Talent” en besliste om  de overstap te maken naar professioneel artiest. Sindsdien is hij actief op bedrijfsevenementen, in reclamespots en de populaire Ketnetreeks ‘Trix’, waar hij z’n kennis en vaardigheden doorgeeft aan de jongere generatie. Hij coacht andere artiesten, brengt zelf bedachte trucs op de markt en creëerde twee voorstellingen vol close-up magie en spectaculaire podium-acts.

Met deze theatershow slaat hij iedereen met verstomming door beide talenten samen te smelten tot een intrigerende voorstelling.

Pol De Meester, voorzitter Magische Cirkel Gent: “Een scenario met een goed doordachte verhaallijn, waarbinnen de combinatie van magie en muziek op een professionele en stijlvolle manier gepresenteerd wordt. Een vertoning die meer is dan een loutere opeenvolging van goochelacts. Een aanrader dus.”

Ook toegankelijk voor jongeren vanaf 10 jaar.

Uit de pers:Print