GRASLAND

Datum
van dinsdag 1 september 2020
tot woensdag 30 juni 2021

Locatie
Scholen

Bestel tickets

THEATER KIP MET KOP

GRASLAND

ENKEL VOOR SCHOLEN IN OVERIJSE 

Beste leerkracht,

Je zal merken dat het aanbod van CC Den Blank veel kleiner is dan vorige jaren. Op het ogenblik van het opstellen van de programmatie hadden we immers geen zicht op de mogelijke Coronamaatregelen in de schouwburg of op school. Tevens zijn er in CC Den Blank grote verbouwingswerken in het voorjaar van 2021.

Vandaar PLAN B: voorstellingen op school! Eventueel voor kleinere groepen!

Vooral bedoeld voor de scholen in de gehuchten van Overijse. GBO en ’t Kasteeltje kunnen naar Den Blank komen. Wij zullen ook daar de maatregelen van de overheid respecteren, zelfs als er geen scholen mogen gemengd worden of als klasbubbels nog van toepassing zijn.

Heb je interesse in een voorstelling op school, neem dan gewoon contact op met CC Den Blank?  Wij nemen de organisatie in handen en zoeken, samen met jullie, een geschikte datum.  Wij hebben wel een verantwoordelijke bij jullie nodig waarnaar de theatergroep kan bellen of mailen en die de praktische kant wat verzorgt. Bij sommige voorstellingen zal een verduisterde ruimte nodig zijn. Hou er natuurlijk rekening mee dat de beleving niet echt dezelfde zal zijn dan in een schouwburg met prachtige belichting en perfect geluid.

Ook belangrijk is dat jullie het maximaal aantal leerlingen inschrijven voor zo’n voorstelling. Dus niet een voorstelling voor 1 klas. Als er dus bvb. 8 tot 12 jaar staat verwachten wij dat al de leerlingen van deze leeftijdsgroep de voorstelling bijwonen. Deze voorstellingen kunnen meerdere keren per dag gespeeld worden. Anders is het voor ons financieel niet haalbaar.

De prijs voor jullie blijft dezelfde.

VOORSTEL : JEUGDTHEATER KIP MET KOP met GRASLAND

‘Grasland’ is een bijzonder project van acteur Wim Van de Velde in samenwerking met grafisch kunstenaar Pieter De Decker

Sprookjesachtig theater voor, soms tussen en samen met peuters en kleuters

 Geruggesteund door sprookjesachtige illustraties en bewegende animatiebeelden, neemt Wim de peutertjes mee naar Grasland, een wereld vol lieve krioelende beestjes en verhalen.

Tussen vrolijk fladderende vlinders en kleurrijke bloemen, maken we kennis met een schuchtere schildpad, een slijmerig slakje, een olijke olifant en vooral een heel lief lieveheersbeestje.

We loeren in het koffertje van de schildpad, kietelen de slak tot ze giert van het lachen en schuiven samen met de heersbeestjes van de lange nek van de giraf. Onder begeleiding van mevrouw olifant en het plaatselijke eekhoorntjesorkest, toeteren we een lied voor kleine egel en dansen we samen met het hele lieve heersbeestje de stippen van ons lijf !

SPEELDUUR: 40 minuten

SPEELPERIODE: gehele seizoen

DOELGROEP: vanaf 2,5 jaar (instappertjes) tot en met 3de kleuterklas

DECOR/POPPEN/REKWISIETEN: Lutgart Bonnaerens

ANIMATIES/ILLUSTRATIES: Pieter De Decker

Speelbaar in elke te verduisteren ruimte 

Kip met Kop voorziet eigen projectie (incl. scherm) en belichting 

 PrintScholenreservatie
Reservaties

Klas Leerkracht Mail leerk. Gsm leerk. Aantal ll. Voorstelling