#EINDEJAARS3

Datum
zaterdag 8 januari 2022
⊗ 20:30

Prijs
Abonnement: € 12,00
VVK: € 14,00
Kassa: € 16,00

Locatie
Den Blank

Begijnhof 11
3090 Overijse


Nog 26 tickets te koop.Bestel tickets Bestel abonnement

BERT GABRIËLS

#EINDEJAARS3

Het mes van stand-up comedian Bert Gabriëls ligt klaar om voor de 3de keer de actualiteit, sport, politiek,  entertainment en regionaal nieuws te fileren in een voorstelling vol doordenkertjes, jokes en grappige momenten. Hopelijk zijn we dan ‘post-corona’, een tijdperk waar we even lang op hebben gewacht als de gemiddelde zendingen van de post.

Na een geslaagde debuut was er vorig jaar enkel de coronaproof studioversie #Eindejaars2. Een voltreffer met samenvattingen op Radio 1 en de regionale zenders en een druk bekeken integrale versie op Streamz.

De 4-sterrenrecencies in o.a. De Standaard en Het Nieuwsblad kwamen er ook dankzij de  ‘zingende krant’ Johnny Trash, ‘factchecker’ Jeroen Verdick en de animaties van Jeroen Echelpoels. Ze brengen samen opnieuw een show vol bevrijdende humor, verhulde maatschappijkritiek, liedjes en parodieën.

Bert Gabriëls is één van meest ervaren en veelzijdige comedians van Vlaanderen. Hij werd bekend via tv-programma’s als ‘Comedy Casino’, ‘Scheire en de Schepping’, ‘Absurdistan’, ‘Advocaat van de duivel’ en ‘Zonde van de Zendtijd’.

Goed voor je lachspieren en de perfecte starter van het jaar!

“Een mooi evenwicht tussen bevrijdende humor en verhulde maatschappijkritiek.”
De Standaard, 4 sterren (over #Eindejaars 1)

“Bert Gabriëls scheert hoge toppen met zijn conférence.”
De Morgen, 4 sterren (over #Eindejaars 1)

“Een perfect geconstrueerde conference en de grappen zijn scherper dan ooit.”
De Standaard, 4 sterren (over #Eindejaars 2)Print