B30VA

Datum
zaterdag 2 oktober 2021
⊗ 20:30 tot 22:15

Geen pauze

Prijs
Abonnement: € 15,00
VVK: € 17,00
Kassa: € 19,00

Locatie
Den Blank

Begijnhof 11
3090 Overijse


Nog 92 tickets te koop.Bestel tickets Bestel abonnement

WILLIAM BOEVA

B30VA

William Boeva is 30 geworden. 30! Toen we hem vroegen wat hij daarvan vond, riep hij: “Ik ben nog altijd jong!” Daarna bekogelde hij ons met flippo’s en Pokémonkaarten.

En daar wringt dus het schoentje: 30 jaar. Nog niet oud, maar ook niet echt jong meer. Er wordt namelijk zoveel verwacht van iemand die 30 is. Heb je al een huis? Ga je trouwen? Heb je kinderen? Heb je een extra oplader voor je smartphone?

Wat dan met al het leuks dat tot je 29ste wel nog gewoon mocht? Waarom mag je plots niet meer last-minute afspreken met vrienden en in het midden van de nacht take-away bestellen? Waarom is Nintendo-merchandise verzamelen opeens voor kinderen? “En ja, ik weet ook wel dat die lege pizzadozen buitengezet moeten worden, maar ik heb er een fort mee gebouwd en dat is ook waardevol!”

Is zijn leven nu voorbij? Of stelt hij zich aan en moet alles nog beginnen? William voelt aan alles dat hij nu zijn leven echt in handen moet nemen, want het is nog niet te laat! Denkt hij. Het is tijd om afscheid te nemen van de oude William…

Met zijn volle 1m37 aan linkerzijde en 1m42 aan de rechterkant is William de grappigste dwerg der Lage Landen. Gewapend met een 5 cm hoge kuif, een kunstheup én een handvol grappen trok hij in 2009 richting comedycafé The Joker in Antwerpen om er keihard op zijn bakkes te gaan. Maar William had van het podium geproefd en zette door.

Na de successen van eerdere voorstellingen “Megalomaan” en “Reset” komt hij met een volledig nieuwe show. Na enkele veranderingen in zijn leven en met een nieuw team blaast er een nieuwe wind door Williams leven, die ongetwijfeld boven zal komen in de show.

Met een mond groter dan ’s mans gestalte geeft William Boeva als een ware stand-upper zijn klare kijk op de wereld. Hij wil dat de mensen zijn ‘soort’ leren kennen, want misschien zijn er niet zoveel verschillen als het oog doet vermoeden…

Uit de pers:

 

 


Print