RAM-8 Groep

Tentoonstelling

van vrijdag 16 oktober 2020
tot zondag 15 november 2020

RAM-8 Groep bestaat uit 8 kunstenaars uit Overijse: Anusch Bayens, André Thomas, Carlo De Pauw, Carmen Geens, Mark Pieters, Marianne Staels, Samuel Verbiese en Alex Van Bogaert.

Lees meer

Ensembletheater Antwerpen

Tristano

donderdag 22 oktober 2020 om 20:30

Drie bevriende Joodse koppels praten over hun carrière en ambities, maar onder hun tevredenheid schuilt een diepe wonde. Ze verdringen hun angsten en demonen en dreigen eraan ten onder te gaan. Ze moeten iets ondernemen tegen het sluipende antisemitisme en fascisme, de oorlog, hun onwetendheid en apathie. Maar hoe?

Lees meer

WE ARE NOT PEOPLE

SOLOMON X SHEBA

vrijdag 23 oktober 2020 om 20:30

Choreograaf Yves Ruth rekruteerde heel wat dansers in ‘So You Think You Can Dance’. Samen ontpopten ze zich tot de 1ste Urban Dance Theatre Company in België. In deze dansvoorstelling worden de legendes van Solomon en Sheba door urban dans, voguing, popmuziek en beeld creatief naar het hier en nu gebracht.

Lees meer

De beste versie van jezelf: kleur, stijl en imago

Cursus

woensdag 28 oktober 2020 om 19:30

Je krijgt maar één kans om een goede indruk te maken. In deze cursus leer je om van deze kans een opportuniteit te maken! Kies zelf welke indruk je wil nalaten. Ontdek hoe je dit kan ondersteunen met je kledij maar ook met je stijl en lichaamstaal.

Lees meer

The Invisible Man

Film

woensdag 28 oktober 2020 om 20:00

What you can’t see can hurt you. Elisabeth Moss (Us, The Handmaid’s Tale) is te zien in een angstaanjagend verhaal over obsessie. Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass (Elisabeth Moss) zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet.

Lees meer

Ode aan 75 jaar Ann Christy

Dat heet dan gelukkig zijn

donderdag 29 oktober 2020 om 14:00

Reactie van een toeschouwer: Actrice Mary Boduin vertelt op een ongemeen boeiende manier over haar omgang en vriendschap met Ann Christy. Haar vertel- of eerder acteerfragmenten worden afgewisseld met bekende maar ook onbekende parels uit Ann Christy’s repertoire. De songs worden erg overtuigend en met een prachtige stem vertolkt door Natalie Schoonbaert op piano begeleid […]

Lees meer

Dimitri Leue

MAURA of de zeven magen der eenzaamheid

vrijdag 30 oktober 2020 om 20:30

Een nieuwe vertelling over kunst. 2020: onwezenlijk harde tijden. Er moet afstand zijn, sociale afstand. Generaties worden gescheiden, de wereldeconomie kreunt. Kunstenaars zwoegen verder. Ze scheppen hoop, moed en leven. Algauw blijkt iets wat overbodig, oh zo nodig kan zijn. Wanneer wonden worden gelikt, kan kunst de tong zijn.

Lees meer

Pinocchio

Film

dinsdag 3 november 2020 om 14:00

Wanneer houtsnijder Geppetto (Oscarwinnaar Roberto Benigni) een pop maakt, gebeurt er iets magisch. De houten pop begint te praten en kan lopen, lachen en eten. Geppetto noemt hem Pinocchio en voedt hem op als zijn eigen zoon. Maar de ondeugende Pinocchio vindt het lastig om braaf te zijn en tuimelt van het ene avontuur in het andere.

Lees meer

Cruise control

Film

woensdag 4 november 2020 om 20:00

Het zit Serge Gabriëls als filmregisseur de laatste jaren niet mee. Gelukkig krijgt Serge onverwacht de unieke kans om zijn levensdroom te realiseren: het maken van een liefdesfilm. Samen met zijn trouwe medewerkers, de sexy actrice Bianca en zijn boezemvriend Bob Kets, stelt hij een uitgelezen cast en crew samen.

Lees meer