Ticketverkoop ’20-’21

Koop hier je abonnement of losse tickets.

Na heel wat schuifwerk kwamen we tot een coronaproof aanbod. Blijf op de hoogte van de laatste wijzigingen via deze website, Facebook en onze nieuwsbrief.

We volgen nauwgezet de richtlijnen die gelden op het moment van de voorstelling. Concreet:

  • Tickets reserveren kan thuis, aan de balie, via mail of telefoon. Je reserveert voor je bubbel en geeft minstens één naam, telefoonnummer en mailadres. We vragen om zoveel mogelijk vooraf te reserveren en contactloos te betalen. Het ticketingsysteem blokkeert automatisch één stoel links en rechts van je reservatie. Bij voorstellingen met vrije zit wijst een medewerker ter plekke je plaats toe.
  • Wanneer een voorstelling uitverkocht is, is dat volgens de huidige richtlijnen. Registreer je op de wachtlijst zodat we je kunnen contacteren indien er plaatsen vrijkomen. Wie op de wachtlijst staat, krijgt voorrang.
  • Hou rekening met de algemene richtlijnen: social distancing, handen ontsmetten en overal een mondmasker dragen.
  • We scannen contactloos de QR-code op je ticket.
  • De voorstellingen vinden plaats zonder pauze.
  • Het cultuurcafé volgt de horecarichtlijnen.
  • We installeerden CO2-sensoren om de kwaliteit van de binnenlucht te garanderen.

Mogelijk kreeg je tussen je boeking en de dag van de voorstelling nieuwe coronaproof zitplaatsen. Zorg ervoor dat je de juiste tickets bij hebt. Bij twijfel, vraag ze vooraf of de dag zelf op aan de kassa, zodat je geen problemen ondervindt aan de ingang van de schouwburg.

Voor de voorstellingen van Herbert Flack, Alex Agnew en Scala wachten we de evolutie af. We houden de tickethouders op de hoogte.

We zien jullie graag terug!