Start ticketverkoop ’20-’21

De deuren gingen in maart abrupt op slot, iedereen bleef verweesd achter. Na heel wat schuifwerk kwamen we tot een coronaproof aanbod.

Koop nu je abonnement of losse tickets!

Op het menu staan heerlijke concerten, exquis theater, meeslepende dans en veel meer. Mogelijk worden er in de loop van het seizoen voorstellingen aan toegevoegd, afhankelijk van de maatregelen. Blijf op de hoogte via deze website, Facebook en onze nieuwsbrief.

We volgen nauwgezet de richtlijnen die gelden op het moment van de voorstelling. Bij versoepelingen passen we dit uiteraard aan. Op dit moment betekent dit concreet:

  • Tickets reserveren kan thuis, aan de infobalie, via mail of telefoon. Je reserveert voor je bubbel en geeft minstens één naam en telefoonnummer op. We vragen om zoveel mogelijk vooraf te reserveren en contactloos te betalen. Het ticketingsysteem laat automatisch ruimte rondom je bubbel vrij zodat social distancing gewaarborgd is. Bij voorstellingen met vrije zit wijst een medewerker ter plekke je plaats toe.
  • Wanneer een voorstelling uitverkocht is, is deze uitverkocht volgens de huidige richtlijnen. We hopen op een versoepeling in de loop van het seizoen zodat we meer plaatsen kunnen vrijmaken. Registreer je op de wachtlijst, zodat je je kunnen contacteren indien er plaatsen vrijkomen. Wie op de wachtlijst staat, krijgt voorrang.
  • Hou rekening met de algemene richtlijnen: respecteer de afstand, ontsmet je handen regelmatig aan de dispensers en draag overal een mondmasker.
  • We scannen je ticket aan de ingang zonder het ticket aan te raken, toon duidelijk je barcode.
  • De voorstellingen vinden plaats zonder pauze.
  • Het cultuurcafé is open en volgt de horecarichtlijnen.

Voor de verplaatste activiteiten kregen de tickethouders nieuwe coronaproof zitplaatsen.

Voor de voorstellingen van Herbert Flack, Alex Agnew en Scala wachten we de evolutie af. Indien er niet voor een volle zaal gespeeld kan worden, verschuiven we de voorstellingen indien mogelijk naar later. We houden de tickethouders op de hoogte.

We zien jullie graag terug!