Opgelet voor Bemster.nl

De Nederlandse frauduleuze doorverkoopsite bemster.nl biedt tickets aan aan woekerprijzen. Ook voor enkele voorstellingen in Den Blank worden tickets aangeboden. Koop deze tickets niet, je toegang kan geweigerd worden. 

De website biedt veel te dure tickets aan voor de voorstellingen van Alex Agnew. Zij vragen het dubbele tot driedubbele van de officiële ticketprijzen, die je op deze website terugvindt. CC Den Blank is de enige officiële verkoper van tickets van evenementen georganiseerd in eigen beheer. Via onze eigen ruilbox kunnen klanten onderling tickets kopen en verkopen. Alle andere kanalen zijn niet betrouwbaar.

Bezoekers die tickets kochten via Bemster, wordt aangeraden om klacht in te dienen bij het meldpunt van de FOD economie of het Europees Centrum voor de Consument.

Zie ook dit nieuwsitem op VRT.