Vernieuwde Blink!

Dit seizoen belandde een volledig vernieuwde Blink! in een aantal brievenbussen van de Druivenstreek.

Blink! is ons huisblad dat we samen met de Bosuil uitgeven. Na 7 jaargangen trouwe dienst was het tijd voor een frisse update. Met als grootste wijziging het aansluiten van GC Felix Sohie uit Hoeilaart. Zo kunnen alle inwoners uit de Druivenstreek volgen welke culturele activiteiten we in de Druivenstreek organiseren.

De nieuwe lay-out en het ruimere formaat wil de leesbaarheid bevorderen en meer rust geven bij het lezen. Blink! wil bondig en aantrekkelijk aankondigen wat je mag verwachten. Voor meer info, recensies of extra beeldmateriaal verwijzen we graag door naar de websites.

We kozen doelbewust voor de meest milieuvriendelijke papiersoort, een inktarm lettertype en 1 editie minder per jaargang (5). Dit om onze ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken.

Haal je exemplaar op aan onze infobalie of abonneer je gratis door je adres te bezorgen.  Veel leesplezier!

Doorblader hem hier!