Zalen in Den Blank

CC Den Blank is een multifunctioneel gebouw met een schouwburg, polyvalente zaal, vergaderlokalen, tentoonstellingszaal, inkomhal en cultuurcafé. Voor het gebouw ligt een ruime parking en achter het gebouw een avontuurlijke speeltuin. In het gebouw is overal gratis wifi, het paswoord is verkrijgbaar aan de balie.

Wil je een vergadering, evenement of tentoonstelling organiseren? Hierbij een overzicht van de beschikbare ruimtes:

Schouwburg

De schouwburg heeft 423 vaste zitplaatsen – waarvan 8 of 16 plaatsen voor de regie – en is geschikt voor podiumvoorstellingen, seminars, enz. Het podium is 8,26 m op 17,78m en is voorzien van licht, geluid en een laadkade. Onder het podium zijn 6 loges, toiletten, douches en een artiestenfoyer. Voor de allerkleinsten zijn er verhoogkussentjes. Er is een onbewaakte vestiaire in de foyer.

De schouwburg is voorzien van een tapijtvloer. Op het podium ligt een balletvloer en in de loges een marmoleum vloer.

Je kan de schouwburg volledig of deels huren (podium of zitgedeelte).

Technische fiches:

Vergaderlokalen

Er zijn 5 vergaderlokalen met tafels en stoelen. Audiovisueel materiaal zoals een beamer, tv, dvdspeler, geluidsinstallatie, microfoon, … is te huur na reservatie.

  • Lokaal 1: 25 plaatsen, gelijkvloers, marmoleum vloer. Met schrijfbord, beamer en vaste internetaansluiting. Oppervlakte: 7,2 x 5,4 m.
  • Lokaal 3: 20 plaatsen, 1ste etage, tapijtvloer. Met schrijfbord, tv met laptopaansluiting en een dvd/blu-ray-speler. Oppervlakte: 5,7 x 5,4 m.
  • Lokaal 4: 20 plaatsen, 1ste etage, tapijtvloer. Met schrijfbord, tv met laptopaansluiting en vaste internetaansluiting. Oppervlakte: 5,7 x 5,4 m.
  • Lokaal 5: 20 plaatsen, 1ste etage, tapijtvloer. Met schrijfbord, tv met laptopaansluiting en een video/dvd-speler. Oppervlakte: 5,7 x 5,4 m.
  • Lokaal 6: 20 plaatsen, 2de etage, tapijtvloer. Met schrijfbord, tv met laptopaansluiting, een dvd/blu-rayspeler, cd-speler en vaste internetaansluitingen. Oppervlakte: 7,2 x 5,1 m.

De polyvalente zaal

Deze multifunctionele zaal ligt op het gelijkvloers en is ideaal voor een vergadering, lezing, repetitie, feest, receptie, etentje, knutselatelier, enz. Tafels en stoelen staan binnen handbereik zodat 50 à 90 personen kunnen plaatsnemen.

Met kleine keuken, projector, projectiescherm, schrijfbord, tv, vaste internetaansluiting en geluidsinstallatie.

Oppervlakte: ca. 9 x 12 meter. Vloer: marmoleum.

De inkomhal / foyer

De inkomhal wordt verhuurd voor recepties, vernissages, etc. Oppervlakte: ca. 15 x 8 meter.
Vloer: natuursteen.

De tentoonstellingsruimte

De tentoonstellingszaal en galerij op de 1ste etage zijn geschikt voor individuele en groepstentoonstellingen. Wie tentoonstelt, kan gebruik maken van onze ophangsystemen, panelen, sokkels, vitrinekasten, meubilair, spots, etc. Er is airco in de tentoonstellingszaal.
Vloer: natuursteen, marmoleum, houten plankenvloer.

Plattegronden

Zaal huren?

Er zijn 4 categorieën:

  • Categorie A: huurders aangesloten bij de Cultuurraad of een andere erkende advies- of dorpsraad van Overijse en onderwijsinstellingen van Overijse.
  • Categorie B: huurders uit Overijse, niet aangesloten bij een erkende advies- of dorpsraad van Overijse voor initiatieven met een sociaal-cultureel of pedagogisch karakter. Voor een vereniging geldt de zetel als adres, voor een privépersoon de woonplaats waar hij/zij ingeschreven is.
  • Categorie C: huurders van buiten Overijse voor initiatieven met een sociaal-cultureel of pedagogisch karakter.
  • Categorie D: commerciële initiatieven, ongeacht de woonplaats of zetel van de huurder.

Huren kan per dagdeel: voormiddag (9u. tot 12.30u.), namiddag (13.30u. tot 17u.) en avond (18u. tot 23u.). Huur je de ruimte voor meer dan één dagdeel, dan wordt er voor de aansluitende dagdelen 50% aangerekend.

Gebruikers die gedurende een cultureel seizoen wekelijks een ruimte huren, krijgen korting. Hetzelfde geldt voor verenigingen die de schouwburg huren voor een reeks van minimum 3 voorstellingen.

Het voorschot bedraagt 50% van de huurprijs.

Eventuele catering is verplicht via het cultuurcafé. Wil je iets organiseren in het cultuurcafé zelf, contacteer dan de uitbater.

Het gebruikersreglement vind je hier.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid, mogelijkheden en tarieven: contacteer ons!