Theater

Bruno Vanden Broecke & Peter De Graef

NIET DOEN!

dinsdag 2 april 2019 om 20:30

Iconisch toneel! Een clash tussen archetypen, een mythisch treffen, zeg maar …. Van emotie versus ratio, fantasie versus werkelijkheid. Het vragen wordt in vraag gesteld. De twijfel, betwijfeld.
Wat rest ons als intellectualisme banaal blijkt, kennis beperkend, en de hele wereld vast draait in wetenschappelijk onderbouwde tegenstrijdigheden? Twee theatericonen op de Bühne. Dat belooft!

Lees meer

Tom Clement

Tom zingt Taal

dinsdag 7 mei 2019 om 20:30

Tom Clement van het MartHa!tentatief brengt met zijn nieuwe muzikale voorstelling de Nederlandse taal dichter bij wie ze oefenen wil. Gewapend met een miniorkest van drums, gitaar, banjo en mondharmonica zingt hij Nederlandstalige traditionals. Eenvoudige, catchy liedjes met herkenbare thema’s zorgen ervoor dat je zin krijgt om mee te zingen, ook al begrijp je niet zo goed Nederlands.

Lees meer

GENOOTSCHAP MENTALISMUS

4DE NACHT VAN DE MENTALISTEN

vrijdag 24 mei 2019 om 20:30

Goochelen is helemaal in! België’s meester-mentalisten komen terug met een interactieve voorstelling vol hypnose, gedachtenlezen, psychokinese en manipulatieve psychologie. En ja, terwijl je dit leest, weten zij al welke vrienden en familieleden je naar de voorstelling wil meebrengen……

Lees meer