Humor

JACQUES VERMEIRE & RUBEN VAN GUCHT

VAN 7 TOT 77

vrijdag 14 december 2018 om 20:30

De oude rot met duizend-en-één smoelen keert terug naar de hilarische typetjes. Z’n comebackshow was een overrompelend succes en dus steekt hij een tandje bij met de jonge god Ruben Van Gucht. Ze versmelten hun sympathie tot een avondvullend lachsalvo. De Kuifje van de Vlaamse media presenteert de Kapitein Haddock van de volkscomedy, voor een publiek van 7 tot 77!

Lees meer

MICHAEL VAN PEEL

OVERLEEFT 2018

zaterdag 19 januari 2019 om 20:30

2018. Na 4 verkiezingsvrije jaren —een legendarische periode van eendracht, voorspoed, daadkracht en samenhorigheid— was het plots gedaan met de politieke vrede. Kiezers stonden paf. Het circus trok voorbij, de boer ploegde voort en uit het modderige mengsel van assen en tranen boetseerde Van Peel zijn 10de eindejaarsconference.

Lees meer

ADRIAAN VAN DEN HOOF

JA, MAAR EERST EEN DIPLOMA

donderdag 24 januari 2019 om 20:30

Acteren, presenteren, plaatjes draaien, …druk druk druk. Maar wat zijn we blij dat Adriaan na 4 succesvolle theatershows nog eens op ons podium kruipt voor een dolkomische en emotionele trip. Een hilarische zoektocht die zich op blote voeten over een muzikaal tapijt begeeft…

Lees meer

BERT KRUISMANS

DE BLOTE BELG

zaterdag 30 maart 2019 om 20:30

Bert keert terug naar waar hij het sterkste in is: dit land en zijn bewoners een spiegel voor houden. Op basis van zijn boek (een bestseller) en de rubriek voor het tv-programma ‘Iedereen beroemd’ komt er nu een show die je confronteert met onverwachte cijfers. In zijn bekende stijl rekent hij af met hardnekkige clichés en misverstanden. Een voorstelling waar je vrolijker én wijzer van wordt!

Lees meer