Familie

WE ARE NOT PEOPLE

U.F.O.

vrijdag 22 februari 2019 om 20:30

Choreograaf Yves Ruth en muzikante Rina Mushonga rekruteerden in 2014 heel wat dansers in ‘So You Think You Can Dance’ en brachten een uitverkochte Arenbergschouwburg in vervoering. Drie jaar later ontpoppen ze zich tot een autonoom gezelschap en vormen zo de eerste Urban Dance Theatre Company in België. Ze brengen rijk gelaagde muziek, visuele kunst, woord, moderne en urban dans. Komt dat zien!

Ook toegankelijk voor jongeren vanaf 10 jaar.

Lees meer

Spocje tovert!

Vrijetijdsfestival tijdens de krokusvakantie voor kinderen van 3-14 jaar en hun (groot)ouders

van maandag 4 maart 2019
tot zondag 10 maart 2019

Wingardium Leviosa! Tover je agenda maar boven, want vanaf woensdag 19 december om 20.30 uur kan je inschrijven voor Spocjes magische activiteitenfestival tijdens de krokusvakantie. Dan neemt tovenaar Spocje moedige kinderen, tovenaars en heksjes, prinsen en prinsessen, fantasierijke creatievelingen en onverschrokken sportievelingen mee in zijn sprookjeswereld.

Lees meer

Matilda

Film 6-10 jaar (spocje)

maandag 4 maart 2019 om 10:00

Mathilda is een ontzettend intelligent meisje. Haar gemene ouders en haar broertje geven geen barst om haar en vinden het maar niets dat ze altijd met haar neus in de boeken zit. Als ze eindelijk naar school mag, ontmoet ze de verschrikkelijke mevrouw Bulstronk en de lieve juffrouw Engel. Als Mathilda ontdekt dat ze bijzondere krachten bezit, gebruikt ze die om het schoolhoofd en haar ouders een lesje te leren.

Lees meer

Ferdinand

Film 6-12 jaar (spocje)

maandag 4 maart 2019 om 13:30

Ferdinand is een kleine stier die er de voorkeur aan geeft om rustig onder een kurkboom te liggen en de geur van de bloemen op te snuiven in plaats van rond te springen en te spelen met andere stieren. Als Ferdinand opgroeit en verandert in een grote sterke stier blijft hij een zacht temperament houden. Maar wanneer op een dag vijf mannen langs komen om de grootste, snelste en ruigste stier uit te zoeken voor een stierengevecht in Madrid wordt Ferdinand te onrechte uitgekozen.

Lees meer

Peter en de draak

Film 6-12 jaar (spocje)

dinsdag 5 maart 2019 om 10:00

Sommige geheimen zijn te groot om te bewaren… De herinterpretatie van Disney’s gekoesterde familiefilm “Peter en de Draak” vertelt het avontuur van een verweesde jongen genaamd Peter en zijn beste vriend Elliot, die toevallig een draak blijkt te zijn.

Lees meer

Helden boven alles

Film 6-12 jaar (spocje)

dinsdag 5 maart 2019 om 14:00

De populariteit van de Helden schiet de hoogte in nadat een spectaculair filmpje van hun laatste bouwwerk miljoenen keren bekeken wordt. De roem stijgt Sieg naar het hoofd en hij vindt dat de Helden voortaan moeten reizen als echte sterren.

Lees meer

Theater Ila Van Der Pouw

Tarzan

woensdag 6 maart 2019 om 14:00

In de folder van Spocje vond je hier de voorstelling Pinocchio van Theater Tweelicht en zoon. Hun loods (met alle techniek en decors) brandde echter af zodat wij een andere voorstelling dienen aan te bieden.

Lees meer

Gruwelijke rijmen

Film 6-10 jaar (spocje)

donderdag 7 maart 2019 om 10:00

Sneeuwwitje en Roodkapje worden beste vriendinnen. Lusten wolven liever biggetjes, groot-moeders of kleine kinderen? Jacob is verliefd op zijn buurmeisje Assepoester, maar zij heeft een oogje op de prins. En waar komt die gigantische bonenstaak in Jacobs tuin plots vandaan? Onder het alziend oog van de boze wolf lopen sprookjesfiguren elkaar voortdurend voor de voeten.

Lees meer

Pieter Konijn

Film 6-10 jaar (spocje)

donderdag 7 maart 2019 om 14:00

Moderne verfilming van de kinderverhalen van Beatrix Potter. Het verhaal volgt een jong, opstandig konijn, Peter Rabbit genaamd, en de rivaliteit met zijn norse buurman Mr. MacGregor. Die rivaliteit is ontstaan wanneer Peter op zoek is naar een feestmaal van groentes in de moestuin van Mr. Macgregor, terwijl deze zijn tuin vrij van konijnen probeert te houden.

Lees meer