Familie

Theater Froe Froe

Killie Billie

zaterdag 12 oktober 2019 om 19:00

KILLIE BILLIE is figurentheater op speed. Een waanzinnige rollercoaster van spel, muziek en video vol spannende momenten die je ademhappend achterlaten.

Lees meer

Film

De Fabeltjeskrant

donderdag 31 oktober 2019 om 15:00

In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven en Meneer de Uil staat opnieuw paraat om uitgebreid verslag uit te brengen.

Lees meer

PERCOSSA

DOUBLE BILL (NL)

zaterdag 16 november 2019 om 20:30

Percossa brengt een wervelende avond vol energiek drumvuurwerk, humoristisch muziektheater en breekbare acts. De straatartiesten vliegen over het toneel en trakteren je fysisch en ritmisch op verrassende instrumenten en attributen. Niets is wat het lijkt: ritmisch boksende gastheren, een dampende sambaband, op flessen spelende clowns en dreunende drums…

Lees meer

Film

Dumbo

zondag 17 november 2019 om 15:00

Holt Farrier was ooit een succesvolle circusartiest tot hij naar het front trok ten tijde van de oorlog en als een veranderd man terugkeerde.

Lees meer

Salibonani

Het Nachtduiveltje

zaterdag 30 november 2019 om 19:00

Het nachtduiveltje is een griezelig grappige voorstelling.
Door het samengaan van tovenarij, licht, muziek en figurentheater word je helemaal meegezogen in het fantastische verhaal.
En dat alles in een betoverend decor.

Lees meer

Stenzel & Kivits

The Family Concert

zaterdag 21 december 2019 om 19:00

Een nieuwe internationale comedyshow met klassieke muziek ! Zij selecteerden hun beste acts van de laatste tientallen jaren gericht naar ouders en kinderen. Gevolgd door een winterreceptie, een vuurshow en dit alles in een feeëriek decor in de speeltuin. Wereldbekende tenor Stenzel en meesterpianist Kivits leveren met dit concert hét bewijs dat twee ongelijke genres […]

Lees meer

DANSFESTIVAL

DANSPROJECT (PREMIERE)

zondag 9 februari 2020 om 20:30

Dit dansfestival brengt jonge, talentvolle en bekroonde hedendaagse dansgezelschappen uit Vlaanderen samen. Zes sterke danscompagnies, zes nieuwe creaties, zes professionele choreografen, plus een gastoptreden. Een gevarieerde avond vol straf en vernieuwend werk.
Een coproductie van CC Den Blank en Jennifer Regidor (vzw Lune)

Lees meer