Familie

Film

Rosie en Moussa

dinsdag 30 oktober 2018 om 15:00

Rosie verhuist met haar moeder naar een appartement aan de andere kant van Brussel. Ze leert er een heleboel mensen kennen: de gekke meneer Tak, de excentrieke mevrouw Hemelrijk en vooral Moussa, die in het appartement boven haar woont. Hij neemt Rosie op sleeptouw door de hele buurt. Ze klauteren zelfs helemaal tot op het […]

Lees meer

SALIBONANI

DE VLUCHT VAN DE WESP

zaterdag 3 november 2018 om 19:00

Op een dag staat er een scooter voor de deur. De Vespa die twintig jaar geleden verdween, samen met zijn eigenaar Peter Petrolette. De Vespa ziet er vuil en moe uit, alsof hij een lange rit heeft gemaakt. Waar komt hij vandaan? En waar is Pepe?

Lees meer

DDF CREW

RETUNED

zaterdag 24 november 2018 om 20:30

DDF Crew brengt een razendsnelle combinatie van rope skipping, hip hop dans, acrobatie, gymnastiek en breakdance moves. Deze Vlaamse wereldkampioenen rope skipping wonnen ‘Holland’s Got Talent’ en ‘Don’t stop me now’ (UK) en traden intussen op in 35 landen. Muziek, dans, humor en vooral veel springtouwen zijn de kernwoorden. Spektakel verzekerd!

Ook toegankelijk voor jongeren vanaf 9 jaar.

Lees meer

Rommeltje

Kerstkindervlooienmarkt

zaterdag 22 december 2018 om 15:00

Kerstvakantie! Kadootjestijd ! Maar moet men altijd nieuwe spullen kopen? Kunnen sommige dingen geen tweede leven leiden? Misschien vind je op onze winterrommelmarkt wel heel leuk speelgoed, computerspellen, teddyberen en andere leuke gadgets.

Lees meer

Toneelschap Beumer en Drost

Maquette

zaterdag 22 december 2018 om 19:00

Een theaterthriller op schaal. Het echtpaar Petit bouwt kleine huisjes. Maquettes. Maar déze maquettes gaan echt bewoond worden. Ze zijn onderdeel van een nog te bouwen mini-woonwijk. Een echte wijk voor levende kleine mensen. Voor mensen die niet altijd klein waren. Mensen die ooit een leven leidden zoals jij en ik. Totdat ze zich moesten […]

Lees meer

PERCUSSIVE

GETIKT!

vrijdag 25 januari 2019 om 20:30

De drie heren Sam, Jef en Bert – ietwat van hun lotje getikt – brengen hun publiek al jarenlang van slag. Deze toonaangevende slagwerkgroep combineert vette ritmes, humor en theater. Ze rijgen de spectaculaire acts, verbluffende muziek en een tijdloos thema naadloos aan elkaar. Ze klinken als een klok. BAM!

Ook toegankelijk voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees meer

DIMITRI LEUE : WOLINOTI

HET HOUTEN KIND

zaterdag 2 februari 2019 om 19:00

Het verhaal van een Saksische houthakker en zijn Saksische stadsvrouw. Een muzikale vertelliing van het sprookje Het Houten Kind. Van meesterverteller Dimitri Leue en Kiyotaka Izumi. Levendig verteld door Dimitri Leue. Met muziek van Schumann.

Lees meer

WE ARE NOT PEOPLE

U.F.O.

vrijdag 22 februari 2019 om 20:30

Choreograaf Yves Ruth en muzikante Rina Mushonga rekruteerden in 2014 heel wat dansers in ‘So You Think You Can Dance’ en brachten een uitverkochte Arenbergschouwburg in vervoering. Drie jaar later ontpoppen ze zich tot een autonoom gezelschap en vormen zo de eerste Urban Dance Theatre Company in België. Ze brengen rijk gelaagde muziek, visuele kunst, woord, moderne en urban dans. Komt dat zien!

Ook toegankelijk voor jongeren vanaf 10 jaar.

Lees meer

Piet Piraat Show

De toverlantaarn

zaterdag 6 april 2019 om 11:00, 14:00

Onze goede vrienden Piet Piraat, Stien Struis, Berend Brokkepap en Steven Stil vertellen elk één van de vele spannende avonturen die ze op al hun reizen hebben beleefd. Daarbij krijgen ze de hulp van een wel heel speciaal voorwerp: een Toverlantaarn! De Toverlantaarn projecteert de mooiste achtergronden die de piraten helpen bij het vertellen. Ook […]

Lees meer