Podium

SKaGeN

SUE ME MODDERFOKKER

vrijdag 19 oktober 2018 om 20:30

Mathijs F Scheepers kruipt met grote graagte wederom solo op de planken, samen met kompaan Tim Clément die de muziek verzorgt. Hij tackelt zijn verlangen naar wraak, oftewel “vengeance.” En “la vengeance se mange avec patience”. Mathijs F Scheepers won met zijn eerste monoloog ‘Survival of the Fittest’ Theater aan Zee. Ook over zijn tweede solovoorstelling ‘Garmisch-Partenkirchen’ was de pers laaiend enthousiast.

Lees meer

STAN VAN SAMANG

OP DE SCHOOT

zaterdag 20 oktober 2018 om 20:30

Eén van de best verkopende en meest gedraaide Belgische artiesten van nu trekt naar de theaterzalen. Gewapend met nieuwe hits als ‘Candy’, ‘Little Moon Rises’, ‘A Simple Life’, ‘Junebug’, ‘Goeiemorgend, Goeiendag’ en ‘Een ster’, maar ook oudere hits zoals ‘Scars’, ‘Hang On’, ‘Poison’, ‘This Time’… In intieme setting, maar daarom niet minder groots!

Lees meer

TG de LINK

The Beauty Queen of Leenane

vrijdag 26 oktober 2018 om 20:30

Dit bekende stuk van Martin McDonagh vertelt het verhaal van een alleenstaande vrouw (Debbie Crommelinck) die nog steeds bij haar moeder woont. Ze kunnen niet met en niet zonder elkaar. In huis heerst een constante, psychologische terreur. Als op een dag een oude bekende naar het dorp terugkomt en zijn oog op de jonge vrouw laat vallen, is dit de katalysator van een hoop ellende.

Lees meer

Film

Rosie en Moussa

dinsdag 30 oktober 2018 om 15:00

Rosie verhuist met haar moeder naar een appartement aan de andere kant van Brussel. Ze leert er een heleboel mensen kennen: de gekke meneer Tak, de excentrieke mevrouw Hemelrijk en vooral Moussa, die in het appartement boven haar woont. Hij neemt Rosie op sleeptouw door de hele buurt. Ze klauteren zelfs helemaal tot op het […]

Lees meer

SALIBONANI

DE VLUCHT VAN DE WESP

zaterdag 3 november 2018 om 19:00

Op een dag staat er een scooter voor de deur. De Vespa die twintig jaar geleden verdween, samen met zijn eigenaar Peter Petrolette. De Vespa ziet er vuil en moe uit, alsof hij een lange rit heeft gemaakt. Waar komt hij vandaan? En waar is Pepe?

Lees meer

Compagnie Lodewijk/Louis

De Man die over de Draad kwam

vrijdag 9 november 2018 om 20:30

Naar het einde van de ‘groote oorlog’ gonst er opwindend nieuws doorheen het grensdorp. Er is een koorddanser onderweg van Knokke naar Maasmechelen. Niet over een strakgespannen staalkabel, maar over de ‘Dodendraad’, een met elektriciteit geladen prikkeldraad die de grens met Nederland afsluit. Rauwe realiteit, doorspekt met de typische absurde humor van Compagnie Lodewijk/Louis.

Lees meer

GEERT VANHASSEL & ANEMOS SAXOFOONQUARTET

KLAPZOEN

zaterdag 10 november 2018 om 20:30

Klapzoen is een mijmerend duel tussen de oorlogspoëzie van dichter Geert Vanhassel en de klanken van vier jonge top-saxofonisten. Intiem, confronterend maar ook warm en hoopvol. Klapzoen is er voor wie met een frisse blik naar geschiedenis wil kijken én luisteren. En hoopvol naar de toekomst. Een verhaal over liefde in het decor van een wereldbrand die nooit meer mocht gebeuren.

Lees meer

Danni Heylen & Linda De Ridder

ONTSNAPT & LOSGELATEN

vrijdag 16 november 2018 om 20:30

Een Bischop en een Ridder, dat is veel meer dan ‘Ontsnapt & Losgelaten’. Dit is niet louter een sketchesshow, een komische conference, grappige dialoog, monoloog of stand-up act, het is een mix van dat alles. Dat maakt deze voorstelling uniek en vooral vernieuwend.

Lees meer

THE FUREYS

40 YEARS AROUND THE WORLD (IRL)

zaterdag 17 november 2018 om 20:30

Deze legendarische muzikanten met Travellers-achtergrond vormen één van de oudste en bekendste folkgroepen uit Ierland. Ze spelen goudeerlijke muziek, vol vuur en liefde voor het vaderland. Ze staan bekend voor hun snelle Ierse jigs en reels en voor hun prachtige emotioneel geladen ballads. Energiek, uitnodigend en aanstekelijk, puur entertainment. Iedereen gaat vrolijk naar huis!

Lees meer