Podium

JACQUES VERMEIRE & RUBEN VAN GUCHT

VAN 7 TOT 77

vrijdag 14 december 2018 om 20:30

De oude rot met duizend-en-één smoelen keert terug naar de hilarische typetjes. Z’n comebackshow was een overrompelend succes en dus steekt hij een tandje bij met de jonge god Ruben Van Gucht. Ze versmelten hun sympathie tot een avondvullend lachsalvo. De Kuifje van de Vlaamse media presenteert de Kapitein Haddock van de volkscomedy, voor een publiek van 7 tot 77!

Lees meer

JAN DE WILDE

HEHE, WAT EEN JAN!

zaterdag 15 december 2018 om 20:30

Jan De Wilde is een kleinkunsticoon. Moeiteloos behield hij zijn status dankzij liedjes die tot onze culturele ziel zijn gaan behoren: ‘Joke’, ‘Een vrolijk lentelied’, ‘Walter’, ‘Hèhè’, ‘Eerste sneeuw’, ‘Fanfare van honger en dorst’ … Witgallig zilvergrijs, onnavolgbaar grappig en muzikaal ijzersterk. Met het beste uit wat hij ooit op plaat zette en met verborgen parels. Hartverwarmend.

Lees meer

Rommeltje

Kerstkindervlooienmarkt

zaterdag 22 december 2018 om 15:00

Kerstvakantie! Kadootjestijd ! Maar moet men altijd nieuwe spullen kopen? Kunnen sommige dingen geen tweede leven leiden? Misschien vind je op onze winterrommelmarkt wel heel leuk speelgoed, computerspellen, teddyberen en andere leuke gadgets.

Lees meer

Toneelschap Beumer en Drost

Maquette

zaterdag 22 december 2018 om 19:00

Een theaterthriller op schaal. Het echtpaar Petit bouwt kleine huisjes. Maquettes. Maar déze maquettes gaan echt bewoond worden. Ze zijn onderdeel van een nog te bouwen mini-woonwijk. Een echte wijk voor levende kleine mensen. Voor mensen die niet altijd klein waren. Mensen die ooit een leven leidden zoals jij en ik. Totdat ze zich moesten […]

Lees meer

RAF WALSCHAERTS

BIECHT

vrijdag 11 januari 2019 om 20:30

Een half leven al speelt hij bij Kommil Foo, nu staat hij alleen op scène. Een gitaar, een piano, een handvol sterke verhalen en songs. Moedig in de eenvoud: niks in de handen, niks in de mouwen. Hilarisch, absurd, ontroerend eerlijk, scherp. De pers was erg lovend over zijn vorige solovoorstelling: “uitsluitend pure klasse op het toneel”, “een rasverteller”. Om nu al naar uit te kijken!

Lees meer

MICHAEL VAN PEEL

OVERLEEFT 2018

zaterdag 19 januari 2019 om 20:30

2018. Na 4 verkiezingsvrije jaren —een legendarische periode van eendracht, voorspoed, daadkracht en samenhorigheid— was het plots gedaan met de politieke vrede. Kiezers stonden paf. Het circus trok voorbij, de boer ploegde voort en uit het modderige mengsel van assen en tranen boetseerde Van Peel zijn 10de eindejaarsconference.

Lees meer

ADRIAAN VAN DEN HOOF

JA, MAAR EERST EEN DIPLOMA

donderdag 24 januari 2019 om 20:30

Acteren, presenteren, plaatjes draaien, …druk druk druk. Maar wat zijn we blij dat Adriaan na 4 succesvolle theatershows nog eens op ons podium kruipt voor een dolkomische en emotionele trip. Een hilarische zoektocht die zich op blote voeten over een muzikaal tapijt begeeft…

Lees meer

PERCUSSIVE

GETIKT!

vrijdag 25 januari 2019 om 20:30

De drie heren Sam, Jef en Bert – ietwat van hun lotje getikt – brengen hun publiek al jarenlang van slag. Deze toonaangevende slagwerkgroep combineert vette ritmes, humor en theater. Ze rijgen de spectaculaire acts, verbluffende muziek en een tijdloos thema naadloos aan elkaar. Ze klinken als een klok. BAM!

Ook toegankelijk voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees meer

Tom Van Dyck

HET BEEST IN U

vrijdag 1 februari 2019 om 20:30

Transhumaan mentor Tom Van Dyck doet al meer dan 20 jaar onderzoek naar de leef-, denk en doepatronen van dieren. Hij ontdekte wederkerende systemen die het succesverhaal van heel wat dieren verklaren. Op basis van dit onderzoek ontwikkelde hij een revolutionaire methode waardoor aards geluk, relationeel evenwicht en professioneel succes ook voor de mens binnen handbereik ligt.

Lees meer

DIMITRI LEUE : WOLINOTI

HET HOUTEN KIND

zaterdag 2 februari 2019 om 19:00

Het verhaal van een Saksische houthakker en zijn Saksische stadsvrouw. Een muzikale vertelliing van het sprookje Het Houten Kind. Van meesterverteller Dimitri Leue en Kiyotaka Izumi. Levendig verteld door Dimitri Leue. Met muziek van Schumann.

Lees meer