Film

De Patrick

Vlaamse film

woensdag 23 oktober 2019 om 20:00

Met Kevin Janssens als ‘De Patrick’.
Patrick woont samen met zijn ouders op een naturistencamping. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping.

Lees meer

Der goldene handschuh

Film

woensdag 30 oktober 2019 om 20:00

Hamburg, jaren ’70. Op het eerste zicht is Fritz Honka maar een zielige loser. Deze afzichtelijke man brengt zijn avonden door in de sjofele buurtkroeg ‘Zum Goldenen Handschuh’ op zoek naar eenzame dames. Maar de andere stamgasten weten niet dat de schijnbaar ongevaarlijke Honka een echt monster is.

Lees meer

Film

De Fabeltjeskrant

donderdag 31 oktober 2019 om 15:00

In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven en Meneer de Uil staat opnieuw paraat om uitgebreid verslag uit te brengen.

Lees meer

Dolor y gloria

Film

woensdag 13 november 2019 om 20:00

Winnaar van de prijs voor beste acteur (Antonio Banderas) – Filmfestival van Cannes 2019. Het nieuwe meesterwerk van Pedro Almodóvar.
Salvador Mallo is een regisseur die over zijn hoogtepunt heen is. Via ontmoetingen en herinneringen blikt hij terug op zijn leven. Zo denkt hij terug aan zijn jeugd, zijn relatie met zijn moeder, zijn liefdes, zijn eerste kennismaking met film.

Lees meer

Film

Dumbo

zondag 17 november 2019 om 15:00

Holt Farrier was ooit een succesvolle circusartiest tot hij naar het front trok ten tijde van de oorlog en als een veranderd man terugkeerde.

Lees meer

So long, my son

Film

woensdag 27 november 2019 om 20:00

Twee gezinnen groeien vanaf de jaren ’80 samen op tijdens de revolutionaire hervormingen in China. Hun wegen scheiden na het verlies van een kind tijdens een tragisch ongeluk. Te midden van een land in ontwikkeling blijken families, vriendschappen, liefde en het lot ook aan veranderingen onderhevig te zijn.

Lees meer