Film

Duelles

Belgisch-Franse film

woensdag 4 september 2019 om 20:00

Met Veerle Baetens en Anne Coesens in de hoofdrollen.
De jaren 60. Alice en Céline zijn naast buren vooral hartsvrienden en hun zonen Maxime en Théo zijn beste maatjes. Hun medeplichtigheid is onberispelijk tot de dag dat een tragisch ongeval hun leven verstoort. Na de vriendschap volgen schuldgevoelens, na de harmonie, paranoia en na de medeplichtigheid volgt de achterdocht.

Lees meer

The Favourite

Film

dinsdag 17 september 2019 om 14:00

Engeland, begin achttiende eeuw. Centraal staat de relatie tussen koningin Anne en haar vertrouwelinge, adviseur en geliefde Sarah Churchill, de hertogin van Marlborough. Hun levens veranderen voorgoed door de aankomst van Sarahs jongere nicht Abigail.

Lees meer

Bohemian Rhapsody

Film

dinsdag 15 oktober 2019 om 14:00

Bohemian Rhapsody’ volgt het verhaal van de Britse band Queen met leadzanger Freddie Mercury. De band, die in 1970 wordt opgericht, weet al snel door te breken met diverse hits als ‘We Will Rock You’ en ‘Radio Ga Ga’. De band weet door de jaren heen een legendarische status te vergaren met als hoogtepunt het Live Aid benefietconcert in 1985.

Lees meer

Film

De Fabeltjeskrant

donderdag 31 oktober 2019 om 15:00

In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven en Meneer de Uil staat opnieuw paraat om uitgebreid verslag uit te brengen.

Lees meer

Film

Dumbo

zondag 17 november 2019 om 15:00

Holt Farrier was ooit een succesvolle circusartiest tot hij naar het front trok ten tijde van de oorlog en als een veranderd man terugkeerde.

Lees meer

Stan & Ollie

Film

maandag 6 januari 2020 om 14:00

‘Stan & Ollie (Den Dikke en Den Dunne in de Vlaamse volksmond) is een bitterzoete en melancholische ode aan twee belangrijke vaandeldragers van de fysieke komedie die hun leven hebben gewijd aan het entertainen van de massa.

Lees meer