Bereikbaarheid

Je vindt ons in centrum Overijse, op hetzelfde plein als de bib, het zwembad en het administratief centrum De Vuurmolen.

Met de auto

Volg de E-411, afrit 2 of 3.

Gratis parkeren kan op het Begijnhofplein, het Stationsplein en de straten errond. Van maandag t.e.m. zaterdag tussen 8u. en 19u. is dat met parkeerschijf.

Achter den Blank ligt het voetbalveld van Tempo Overijse, op deze kalender kan je zien wanneer je parkeerdrukte kan verwachten.

Wie moet laden of lossen in het gebouw, kan tot aan de deuren of laadkade rijden als het toegangspaaltje naar beneden staat. De route naar de laadkade vind je hier.


Met het openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte is Stelplaats Overijse. De dichtstbijzijnde treinhaltes liggen in Terhulpen, Hoeilaart, Groenendaal en Genval.

Toegankelijkheid

De ruimtes op het gelijkvloers zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers: de inkomhal, het cultuurcafé, de schouwburg, het sanitair, het secretariaat, lokaal 1, de polyvalente zaal en de loges.

Voor rolstoelgebruikers en hun begeleiders voorzien we voorbehouden plaatsen in de schouwburg. Met de begeleiderspas kan de begeleider een gratis ticket verkrijgen. Contacteer ons via de infobalie, telefonisch of info@denblank.be om deze te reserveren.

De schouwburg drempelvrij betreden kan via de nooddeur rechts naast de hoofdingang van de schouwburg. Geef ons eventueel vooraf een seintje en dan openen we de deur van binnenuit.

De ruimtes op de 1ste etage (tentoonstellingsruimte, vergaderlokalen 3, 4, 5 en 6 en het podium) zijn toegankelijk via een trap. Er is geen lift.

En verder:

  • Er is een luiertafel in het sanitair blok in de inkomhal.
  • We zijn erkend als Crohnvriendelijk punt.
  • Huisdieren zijn niet toegelaten.
  • Je kan gratis oordopjes verkrijgen in de balie en in de schouwburg.