Oproep: Spocje zoekt…

Ouders en/of grootouders die een leuke hobby hebben en die kun kennis of vaardigheden willen doorgeven aan kinderen tijdens een workshop.

Lees meer

Bende van Vlieg

Wat te doen met de kinderen? Vlieg geeft je 1001 tips voor uitstapjes met het hele gezin. Ook in de Druivenstreek kan je terecht voor leuke activiteiten voor families.

Lees meer

Filmvrijkaarten

Vanaf september vinden onze filmvertoningen op woensdagavond plaats met zetelreservatie. Wie nog beschikt over een rode filmvrijkaart kan deze aan onze balie inruilen voor een nieuw exemplaar. Deze kan je online of aan de balie gebruiken voor een gratis filmticket naar keuze. De rode filmvrijkaart zal geen rechtstreekse toegang meer verlenen tot de zaal.

Lees meer

Nieuw: de begeleiderspas

Heb je een handicap? Vraag dan een gratis begeleiderspas aan bij de provincie. Hiermee mag je begeleider gratis mee naar de voorstellingen en films in Den Blank, de Bosuil en Felix Sohie.

Lees meer

Schenk eens een filmkadobon!

Graag stellen we jullie in primeur een gloednieuw product voor: de filmkadobon! Voortaan kan je een blanco filmticket aanschaffen om cadeau te doen of zelf te gebruiken.

Lees meer

Online zaalreservaties

Vanaf dit jaar verlopen de zaalreservaties van de gemeentelijke infrastructuur van Overijse via de gemeentelijke webwinkel. Dit geldt o.a. voor de zalen in Den Blank. Je zal reservaties kunnen consulteren en beheren, toekomstige aanvragen kunnen doen en de beschikbaarheid bekijken.

Lees meer

Afvalbeheer

Wij Vlamingen zijn naar ’t schijnt een krak in sorteren. Hoog tijd dus dat we dit gaan toepassen in Den Blank. Vanaf nu vind je geen gemengde prullenbakjes meer in de lokalen, maar wel afvaleilanden in de gangen waar je papier, PMD, zachte plastics en restafval afzonderlijk sorteert.

Lees meer

Kunstmuur

Hoppa, it’s a wrap! Na vele uurtjes gezwoeg door lokale kunstenares Silke Reyntjes aka SIRE. is onze kunstmuur klaar. Hier een voorproefje.  

Lees meer