Afvalbeheer

Wij Vlamingen zijn naar ’t schijnt een krak in sorteren. Hoog tijd dus dat we dit gaan toepassen in Den Blank. Vanaf nu vind je geen gemengde prullenbakjes meer in de lokalen, maar wel afvaleilanden in de gangen waar je papier, PMD, zachte plastics en restafval afzonderlijk sorteert.

Lees meer

Waarschuwing

Waarschuwing: koop alleen bij je vertrouwde cultuurhuis! Laat je niet vangen aan illegale doorverkoop zoals bemster.nl. Zij verkopen ongeldige frauduleuze tickets voor o.a. Michaël Van Peel en Jacques Vermeire, aan woekerprijzen, t.t.z. aan een drievoud van de officiële prijs.

Lees meer

Kunstmuur

Hoppa, it’s a wrap! Na vele uurtjes gezwoeg door lokale kunstenares Silke Reyntjes aka SIRE. is onze kunstmuur klaar. Hier een voorproefje.  

Lees meer

Taaliconen

In Den Blank vind je veel activiteiten, workshops en cursussen in het Nederlands. Maar ook als je niet-Nederlandstalig bent, kan je deelnemen. De taaliconen helpen je om een activiteit uit te kiezen. Zo oefen je je Nederlands en leer je Nederlandstalige mensen kennen.

Lees meer

Nieuw in onze cinema

Het nieuwe filmseizoen brengt meer dan enkel nieuwe films. Je kan ze namelijk komen beleven op een gloednieuw filmscherm en zal genieten van recentere films. Hoe dat komt?

Lees meer

Nieuw jasje

Tadaaa! Niet alleen de toog en het verhoog zijn opgefrist maar ook onze balie en Cultuurcafé Den Blank kregen een nieuw zonnig kleurtje. Net op tijd klaar voor de druivenfeesten en de start van het nieuwe cultuurseizoen.

Lees meer

Cultuur om 14 uur

Cultuur om 14 uur, dat is 42 namiddagen cultureel genot in de Druivenstreek. Download hier de brochure.

Lees meer

Een nieuwe klusjesman

Onlangs mochten we onze onderhoudstechnieker Guy Leblicq feliciteren met zijn pensioen.Hij wordt opgevolgd door Joeri Pollentier die vanaf nu onze klusjes zal opknappen. Proficiat aan beiden!

Lees meer