Gesloten op donderdag 21 juni

Vandaag en op 21 juni is onze balie en het secretariaat de hele dag gesloten door een interne opleiding voor onze medewerkers. Het cultuurcafé en het gebouw zijn wel open, dus vergaderingen kunnen doorgaan en ook de Artotheek blijft open. Vanaf morgenvroeg staan we voor je klaar om tickets te verkopen, tot dan!

Lees meer

Een nieuwe klusjesman

Onlangs mochten we onze onderhoudstechnieker Guy Leblicq feliciteren met zijn pensioen.Hij wordt opgevolgd door Joeri Pollentier die vanaf nu onze klusjes zal opknappen. Proficiat aan beiden!

Lees meer

Wegenwerken

Momenteel wordt de kasseiweg tussen de Vuurmolen en de Bib opengebroken voor rioleringswerken. Daardoor is de toegang tot de Begijnhofparking via de Dr.J.P. Dieudonnéstraat onderbroken. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt dit ten laatste eind juli afgerond.

Lees meer

Vernieuwde Blink!

Dit seizoen belandde een volledig vernieuwde Blink! in een aantal brievenbussen van de Druivenstreek. Na 7 jaargangen was het tijd voor een update, met als grootste wijziging het aansluiten van GC Felix Sohie. Het grotere formaat zorgt voor een betere leesbaarheid en we maakten ook enkele milieuvriendelijkere keuzes.

Lees meer