Den Blank zomert!

Van maandag 1 t.e.m. woensdag 31 juli is ons cultuurcentrum gesloten. Vanaf donderdag 1 augustus om 9 uur zijn we opnieuw bereikbaar.

Lees meer

Nieuw: de begeleiderspas

Heb je een handicap? Vraag dan een gratis begeleiderspas aan bij de provincie. Hiermee mag je begeleider gratis mee naar de voorstellingen en films in Den Blank, de Bosuil en Felix Sohie.

Lees meer

Schenk eens een filmkadobon!

Graag stellen we jullie in primeur een gloednieuw product voor: de filmkadobon! Voortaan kan je een blanco filmticket aanschaffen om cadeau te doen of zelf te gebruiken.

Lees meer

Online zaalreservaties

Vanaf dit jaar verlopen de zaalreservaties van de gemeentelijke infrastructuur van Overijse via de gemeentelijke webwinkel. Dit geldt o.a. voor de zalen in Den Blank. Je zal reservaties kunnen consulteren en beheren, toekomstige aanvragen kunnen doen en de beschikbaarheid bekijken.

Lees meer

Afvalbeheer

Wij Vlamingen zijn naar ’t schijnt een krak in sorteren. Hoog tijd dus dat we dit gaan toepassen in Den Blank. Vanaf nu vind je geen gemengde prullenbakjes meer in de lokalen, maar wel afvaleilanden in de gangen waar je papier, PMD, zachte plastics en restafval afzonderlijk sorteert.

Lees meer

Kunstmuur

Hoppa, it’s a wrap! Na vele uurtjes gezwoeg door lokale kunstenares Silke Reyntjes aka SIRE. is onze kunstmuur klaar. Hier een voorproefje.  

Lees meer

Taaliconen

In Den Blank vind je veel activiteiten, workshops en cursussen in het Nederlands. Maar ook als je niet-Nederlandstalig bent, kan je deelnemen. De taaliconen helpen je om een activiteit uit te kiezen. Zo oefen je je Nederlands en leer je Nederlandstalige mensen kennen.

Lees meer

Nieuw in onze cinema

Het nieuwe filmseizoen brengt meer dan enkel nieuwe films. Je kan ze namelijk komen beleven op een gloednieuw filmscherm en zal genieten van recentere films. Hoe dat komt?

Lees meer

Nieuw jasje

Tadaaa! Niet alleen de toog en het verhoog zijn opgefrist maar ook onze balie en Cultuurcafé Den Blank kregen een nieuw zonnig kleurtje. Net op tijd klaar voor de druivenfeesten en de start van het nieuwe cultuurseizoen.

Lees meer