VAN 7 TOT 77

Datum
vrijdag 14 december 2018
⊗ 20:30

Prijs
Abonnement: € 25,00
VVK: € 27,00
Kassa: € 29,00

Locatie
Den Blank

Begijnhof 11
3090 Overijse

Uitverkocht!!
Bestel abonnement

JACQUES VERMEIRE & RUBEN VAN GUCHT

VAN 7 TOT 77

De jonge god & de oude rot!

30 jaar, een slordige 2000 voorstellingen en pakweg 1 miljoen bezoekers na z’n 1ste zaalshow kondigt Jacques Vermeire zijn 7de show aan.

In ‘Van 7 tot 77’ keert de oude rot van de volkscomedy terug naar de typetjes. Z’n comebackshow ‘5 voor 12’ was een overrompelend succes en dus steekt hij een sportief tandje bij met jonge god Ruben Van Gucht.

Ruben imiteert de legendarische typetjes van Jacques al van in z’n kindertijd. Jeanke De Visser op familiefeesten. Mon Peeters op bivak. Zelfs Fonske Verzele op z’n eigen trouwpartij. Jacques, notoir sportliefhebber, volgt Ruben al jaren op de voet. Hij was het 30ste verjaardagsgeschenk van Radio 2 aan Ruben en wijdt hem in in de wereld van FC De Kampioenen.

Jacques en Ruben versmelten hun wederzijds respect en sympathie tot een avondvullend lachsalvo. De sportieve reporter vuurt de man van duizend-en-één smoelen aan tot zijn weergaloze corebusiness: hilarische typetjes. Het is nu al uitkijken naar nieuwkomers als kaasmeester Jean Van Tricht en Nonkel Geubels.

De Kuifje van de Vlaamse media presenteert de Kapitein Haddock van de volkscomedy, voor een publiek van 7 tot 77!

Waarschuwing! Koop alleen bij je vertrouwde cultuurhuis! Laat je niet vangen aan illegale doorverkoop zoals bemster.nl. Zij verkopen ongeldige frauduleuze tickets voor deze voorstelling aan woekerprijzen, t.t.z. aan een drievoud van de officiële prijs of € 71,5 i.p.v. onze voorverkoopprijs € 27. Wie met een dergelijk ticket aan onze deur staat, komt er niet in. Een gewaarschuwd klant is er twee waard!Print