U.F.O.

Datum
vrijdag 22 februari 2019
⊗ 20:30 tot 21:40

Geen pauze

Prijs
Abonnement: € 13,00
VVK: € 15,00
Kassa: € 17,00

Locatie
Den Blank

Begijnhof 11
3090 Overijse


Nog 193 tickets te koop.Bestel tickets Bestel abonnement

WE ARE NOT PEOPLE

U.F.O.

‘We Are Not People’ is het idee van regisseur/choreograaf Yves Ruth en muzikante Rina Mushonga. De 1ste productie vond plaats in de Arenberg in 2014. Ze rekruteerden dansers bij de danswedstrijd ‘So You Think You Can Dance’ en brachten een uitverkochte zaal in vervoering.

Drie jaar later ontpopten ze zich tot een autonoom gezelschap en is zo de 1ste Belgische Urban Dance Theatre Company.

De voorstelling bestaat uit muziek, beeld, woord, moderne en urban dans. Ze beschrijft de intrigerende en complexe relatie tussen individuen, hun menselijkheid en de maatschappij.

De Company claimt zijn plaats in een samenleving die worstelt met de erkenning van een ander. We zijn verbonden, duwen en trekken aan elkaar. Stemt onze identiteit overeen met de norm?

WANP neemt de verantwoordelijkheid om te spreken, dansen, dromen, zingen en bewegen in naam van alle minderheden zoals immigranten, outsiders en tweederangsburgers. Alledaagse verhalen met een belangrijk keerpunt, de protagonisten zijn mensen van wie de stemmen al lang buitenspel staan ​​en waarvan de geschiedenis is vergoelijkt. Een verfrissend, uitdagend en vitaal nieuw verhaal.

  • Regie: Yves Ruth
  • Muziek en woord: Rina Mushonga
  • Artistieke adviseurs: Ish Aït Hamou & Jan Wallyn
  • Artiesten : Ellen Houck, Tamara Arruti, Abdul Malik, Julie Thomas, Sarah Hadadia, Jean-Baptiste Baele, Joffrey ‘Jay’ Anane en Roger Makadi.
  • Met een speciale bijdrage van ‘Collective Dope’

Trailer van de productie in 2014:

 Print