The Family Concert

Datum
zaterdag 21 december 2019
⊗ 19:00

Prijs
Abonnement: € 10,00
VVK: € 12,00
Kassa: € 14,00

Locatie
Den Blank

Begijnhof 11
3090 Overijse


Nog 268 tickets te koop.Bestel tickets Bestel abonnement

Stenzel & Kivits

The Family Concert

Een nieuwe internationale comedyshow met klassieke muziek !
Zij selecteerden hun beste acts van de laatste tientallen jaren gericht naar ouders en kinderen. Gevolgd door een winterreceptie, een vuurshow en dit alles in een feeëriek decor in de speeltuin.

Wereldbekende tenor Stenzel en meesterpianist Kivits leveren met dit concert hét bewijs dat twee ongelijke genres als comedy en klassieke muziek op een heerlijke manier kunnen versmelten en perfect met elkaar kunnen harmoniëren.
Mozart, Bach, Vivaldi, Verdi, Puccini en vele andere muzikale genieën draaien zich in hun graf om. Op hun zij weliswaar, om vooral niets te missen van wat hun composities theatraal nog meer te bieden hebben dan ze zelf ooit vermoedden.

In The Crazy Family Concert maken we kennis met de wat arrogante tenor Stenzel die af en toe een koekje van eigen deeg krijgt van de onverstoorbare pianist Kivits.

Uit de pers:
Het perfecte imperfecte ten voeten uit, want niets wordt aan het toeval overgelaten bij het op het verkeerde been zetten van het publiek. Met hun grenzeloze schat aan fratsen en kapriolen onder, naast, op en met de vleugelpiano brengen de twee elkaar op muzikale wijze tot cabareteske topprestaties.

Tiny van den Eijnden en Wilbert Kivits vormen sinds 2000 een komisch duo dat klassieke muziek en humor op een ongewone maar heerlijk geraffineerde manier combineert. Zij wonnen verschillende prijzen op binnen- en buitenlandse cabaretfestivals en toeren ook internationaal.

TINTELTENEN: Na de voorstelling kan je terecht in de speeltuin voor een heuse winterreceptie met pompoensoep, warme chocolademelk en glühwein. Om 20.45 uur kan je dan nog genieten van een fascinerend vuurspektakel gebracht door PETER GUSTA. Info hierover vind je op de activiteit op onze website. 

Persrecensies

Behaalde prijzenPrint