SUE ME MODDERFOKKER

Datum
vrijdag 19 oktober 2018
⊗ 20:30

Prijs
Abonnement: € 10,00
VVK: € 12,00
Kassa: € 14,00

Locatie
Den Blank

Begijnhof 11
3090 Overijse


Nog 217 tickets te koop.Bestel tickets Bestel abonnement

SKaGeN

SUE ME MODDERFOKKER

Een wraakoefening.

Mathijs F Scheepers kruipt graag terug solo op de planken, samen met kompaan Tim Clément die de muziek verzorgt. Met dit stuk tackelt hij zijn verlangen naar wraak. En la vengeance se mange avec patience…

Over een zwangere vrouw met een lekke buik en een revolver in een kastje. Over een te vroeg geboren jongetje met een gehavende linkerkant, een stille vader die in zichzelf lijkt te verdwijnen en een moeder die niet weet wat ze verkeerd heeft gedaan. Over de hond van Hitler en een dokter die niet komt. En helaas ook over een buurman die door dit alles heen walst.

Ik heb een heel goede buurman. Echt waar. Ik weet dat u de indruk zult krijgen dat dat niet zo is, maar ik heb in het echt een hele goede buurman. Dat is heel belangrijk, dat ik dat zeer duidelijk zeg. Dat heeft mijn advocaat ook gezegd. Dus om alle misverstanden te vermijden: Mijn buurman in het écht heet meneer Mortelmans, maar mijn buurman vanàvond heet niet Mortelmans maar Mortélmans. Dat is iets helemaal anders, dat heeft mijn advocaat ook gezegd, hij heeft gezegd dat dat heel goed is, Mortélmans dat is duidelijk fictie, dat is een heel krachtige metafoor, de “sterfelijke man”, Mortél-man-s. Het is de verzinnebeelding van eenieder van ons want wij zijn allemaal sterfelijk. Voilà, dat wilde ik graag even op voorhand zeggen.

Mathijs F Scheepers won met zijn eerste monoloog ‘Survival of the Fittest’ Theater aan Zee. Ook over zijn tweede solovoorstelling ‘Garmisch-Partenkirchen’ was de pers laaiend enthousiast. Dat belooft!

Tekst, concept en spel: Mathijs F Scheepers
Muziek en techniek: Tim Clement
Decor: Lidia Nagibina
Kostuum: Barbara de Laere
Productie: SKaGeN
Zakelijke leiding: Korneel HamersPrint