SONDERLICH EN ZONEN – GEANNULEERD

Datum
zaterdag 27 maart 2021
⊗ 19:00 tot 20:00

Prijs
Abonnement: € 8,00
VVK: € 10,00
Kassa: € 12,00

Locatie
Den Blank

Begijnhof 11
3090 Overijse


Nog 49 tickets te koop.Bestel tickets Bestel abonnement

THEATER TIERET

SONDERLICH EN ZONEN – GEANNULEERD

SUBLIEME VOORSTELLING OP EEN GEHEIME LOCATIE. We spreken wel af aan Den Blank.

Hier is ’t begonnen, meer dan 100 jaren terug. Hierbinnen, op dit eigenste plekske, onder uw voeten. Doe de deur dicht en zet uw oren open want we gaan ’t u vertellen, precies zoals ’t gebeurd is.
‘Sonderlich’ noemden ze hem, met de ‘s’ van scheert-u-weg, stank-voor-dank en suikerbrood-op-sjabbat .’Sonderlich’, zo noemden ze hem, ons vader.
Kruipt maar dicht tegen elkaar en warmt u aan zijn verhaal. Een verhaal van hier tot ginder en terug, vol zelf gepookt vuur en met de geur van ongedesemd koekebrood. Ge zult het niet geloven, net als iedereen voor u, en toch. Toch is ’t precies zo gebeurd, erewoord, op het hoofd van ‘Sonderlich’, ons vader.

SONDERLICH EN ZONEN vertelt de fantastische familiegeschiedenis van een clan bohemiens. Deze voorstelling werd in voorjaar 2019 heel succesvol herwerkt voor ‘bijzondere locaties’. Op een handgeknoopt muzikaal tapijt vol klezmer-balkan-muziek staat de tijd een uur stil.

Van en met Laurian Callebaut (spel), Elke De Meester (livemuziek), Joost Van den Branden (spel en scenario); Spelcoaching: Hans Van Cauwenberghe; Poppen: Patrick Maillard; Techniek en decor: Pat Riské.Print