Kerstkindervlooienmarkt

Datum
zaterdag 22 december 2018
⊗ 15:00 tot 21:00

Prijs
VVK: € 5,00
Kassa: € 5,00

Locatie
Den Blank

Begijnhof 11
3090 Overijse


Nog 34 tickets te koop.Bestel tickets

Rommeltje

Kerstkindervlooienmarkt

Kerstvakantie! Kadootjestijd ! Maar moet men altijd nieuwe spullen kopen? Kunnen sommige dingen geen tweede leven leiden? Misschien vind je op onze winterrommelmarkt wel heel leuk speelgoed, computerspellen, teddyberen en andere leuke gadgets.

De bedoeling is dat alle standen uitgebaat worden door kinderen van 8 tot 12 jaar. In totaal zijn er 45 standen die kunnen opgebouwd worden in het ganse cultuurcentrum. Iedereen krijgt twee tafeltjes.

Hoe schrijf je in voor de huur van een standje? Je gaat naar de website van Den Blank en zoekt naar de familievoorstellingen. Tussen deze voorstellingen zal je ROMMELTJE ontdekken. En dit op de datum van zaterdag 22 december. Zoals bij een voorstelling  koop je een ticket aan de prijs van 5 euro. Gelieve bij de aankoop al uw gegevens goed te noteren in ons systeem. Je kan natuurlijk ook aan de balie terecht.

Als je meedoet en ingeschreven bent , geldt jouw ROMMELTJETICKET ook als gratis ingangsbewijs  voor de voorstelling van THEATER B&D met MAQUETTE, een theaterthriller om 19 uur dezelfde dag. De normale prijs bedraagt 10 euro dus daar haal je al wat voordeel uit.

De uren? ROMMELTJE vindt plaats  op zaterdag 22 december van 15 uur tot 21 uur. Na de voorstelling kan je er dus nog eventjes terecht. De standen kunnen gerust onbemand blijven tijdens de voorstelling want wij voorzien wat bewakers. Opbouw tussen 13 en 15 uur.

Optredens? Misschien zijn er een paar optredens in de inkomhal. Zijn er kinderen die ook iets willen brengen op het podium? Laat het zeker weten!

 Print