Pjotr en de Wolf (3-6 jaar) UITVERKOCHT

Datum
donderdag 31 januari 2019
⊗ 10:30 tot 11:30 (volzet)
⊗ 13:30 tot 14:30 (volzet)

Locatie
Den Blank

Begijnhof 11
3090 Overijse

Bestel tickets

Beeldsmederij De Maan

Pjotr en de Wolf (3-6 jaar) UITVERKOCHT

De klassieker ‘Peter en de Wolf’ grappig verteld en verbeeld met handpoppen op de hand van figurenmaker Paul Contryn, derde telg uit het historische Mechelse geslacht van poppenmakers- en spelers.

Deze evergreen houden we graag op het repertoire en speelt in de nieuwe versie – Stef De Paepe bewerkte de tekst tot een maffere beleving – al seizoenen lang voor volle zalen.

Met een praatzieke Bruno Vanden Broecke in spitse doen als verteller. Nu eens van de wijs, dan weer wijs als een oude vos die de wolf te grazen neemt.

Alles speelt zich af op, rond en in een kleurrijke boom. Een inventieve setting voor de klassieker van de Russische componist Prokofiev. Met authentieke Russische passages! Vertaald in het kleuterski. Spannend, dramatisch en humoresk. Meer moet dat niet zijn!

In een vorig leven was Stef De Paepe artistiek leider van de audiofilms van Het Geluidshuis, het productiehuis achter o.a. de Heerlijke Hoorspelen en Kabouter Korsakov. Dan weet je meteen vanuit welke hoek de wind in ‘PJOTR EN DE WOLFSKI’ waait.

Met de vertelstem van Bruno Vanden Broecke
Naar Sergej Prokofiev
Stemregie: Stef De Paepe
Tekst: Stef De Paepe, naar een bewerking/concept van Fernand Verreth en Willem Verheyden
Scenografie en spel: Paul Contryn
Decor en figuren Paul Contryn, Lieve Van Luyck en Stéphane Vloebergh

Lesmap

 PrintScholenreservatie
Reservaties

Klas Leerkracht Mail leerk. Gsm leerk. Aantal ll. Voorstelling