OVERLEEFT 2018

Datum
zaterdag 19 januari 2019
⊗ 20:30 tot 22:20

Geen pauze

Prijs
Abonnement: € 16,00
VVK: € 18,00
Kassa: € 20,00

Locatie
Den Blank

Begijnhof 11
3090 Overijse


Nog 55 tickets te koop.Bestel tickets Bestel abonnement

MICHAEL VAN PEEL

OVERLEEFT 2018

2018. De kieskoorts trok als een epidemie door het land. Na vier verkiezingsvrije jaren —een legendarische periode van eendracht, voorspoed, daadkracht en samenhorigheid— was het plots gedaan met de politieke vrede. Zelfs binnen de meerderheid, die hechte coalitie, werd er plots gekibbeld en vielen partijen elkaar aan, alsof ze elk altijd al hun eigen agenda hadden gehad. Kiezers stonden paf.

Het circus trok voorbij, de boer ploegde voort en uit het modderige mengsel van assen en tranen boetseerde Van Peel zijn tiende eindejaarsconference. Alles kwam dan toch nog goed.

Of niet.

Hoe dan ook.

Dank oe voor de bloemen!

Uit de pers:

  • “Een briljante conference!” (De Standaard)
  • “Een pijnlijk grappig statement.” (De Morgen)
  • “De streken van een standupper, de theatraliteit van een conferencier, de wereldbeschouwing van een columnist en de fluwelen durf van een rebel in kostuum.” (Cobra)

Trailer vorig jaar:

Waarschuwing! Koop alleen bij je vertrouwde cultuurhuis! Laat je niet vangen aan illegale doorverkoop zoals bemster.nl. Zij verkopen ongeldige frauduleuze tickets voor deze voorstelling aan woekerprijzen, t.t.z. aan een drievoud van de officiële prijs of € 60,5 i.p.v. onze voorverkoopprijs € 18. Wie met een dergelijk ticket aan onze deur staat, komt er niet in. Een gewaarschuwd klant is er twee waard!Print