ONTSNAPT & LOSGELATEN

Datum
vrijdag 16 november 2018
⊗ 20:30

Prijs
Abonnement: € 16,00
VVK: € 18,00
Kassa: € 20,00

Locatie
Den Blank

Begijnhof 11
3090 Overijse


Nog 366 tickets te koop.Bestel tickets Bestel abonnement

Danni Heylen & Linda De Ridder

ONTSNAPT & LOSGELATEN

Eindelijk, twee natuurtalenten samen gebracht in een eigentijdse theatershow. Danni Heylen en Linda De Ridder, twee populaire komische topactrices, schitteren samen in een eigentijdse ‘Two-woman show’.

Dit is niet louter een sketchesshow, een komische monoloog, grappige dialoog of stand-up act, het is een mix van dat alles. Dat maakt deze voorstelling uniek en vooral vernieuwend.

Danni & Linda laten zien dat melancholie en humor wel héél dicht bij elkaar kunnen liggen. Ze bewijzen dat sommige schrijnende, tenenkrullende of confronterende onderwerpen zullen ontroeren maar ook doen schaterlachen. Wanneer de situaties met een saus van humor worden overgoten, kunnen verscheidene generaties er samen van genieten.

99% onvervalst grappig, soms herkenbaar gênant en 1% rauwe waarheid die het publiek tussen de lachtranen door ook even doet slikken.

Voor deze voorstelling wordt geput uit het rijke repertoire van de Brugse comédienne Jacqueline Compernolle. Jacqueline is ondertussen 87 en treedt niet meer op. Ze laat ons wel een schat aan teksten en sketches na. Deze teksten vormden de basis voor deze voorstelling. Dirk Van Vooren en Dirk Lavrysen hebben het materiaal vakkundig bewerkt en aangepast aan een breed, Vlaams publiek.

Credits: Cast: Danni Heylen en Linda De Ridder
Regie: Dirk Lavrysen

N.B.: Oorspronkelijk zou Janine Bisschops deze voorstelling spelen. Maar oververmoeidheid gooide roet in het eten en de producent moest haar vlak voor aanvang van de tournee vervangen door Danni Heylen. Meer info hier.Print