Knorren en Kussen (4-7 jaar)

Datum
donderdag 17 januari 2019
⊗ 10:30 tot 11:20 (volzet)
⊗ 13:30 tot 14:20

Locatie
Den Blank

Begijnhof 11
3090 Overijse

Bestel tickets

De Kolonie MT

Knorren en Kussen (4-7 jaar)

Van de prinses die een varken trouwde…

Aards en ambachtelijk, inventief en verrassend. Geïnspireerd op een eeuwenoud  Roemeens volkssprookje. De KolonieMT geeft er een geheel eigen twist aan. Verwacht u aan prinsen, echte vlammen, een curieuze bevalling en kastelen waar wreed geknord, getoverd en gekust zal worden!

ANKE JOCHEMS is een verse telg uit de bekende Jochems-jeugdtheaterstal (Gert en Jo).  Ze vertelt, zingt en danst terwijl poppen en objecten over het podium swingen.

Hun samenspel krijgt vleugels door de Indische meestermuzikant SATTAR KHAN (o.a. Sidi Larbi). Hij tovert met zijn tabla’s, een 2-koppige fluit en exotische percussie.

De vorm en meesterlijke poppen zijn van JANNEKE HERTOGHS (o.a. Froe froe, C de la B). Wie  ‘RAAM’ en ‘LAP’ van De KolonieMT zag, weet dat ze erg origineel werk maakt.

Multi-instrumentalist BO SPAENC, artistiek leider van De KolonieMT, ontpopt zich in als maker en coach. Hij bewaakt de kwalitatieve muziektheatrale lijn die hij recentelijk uitzette met de succesvolle muziektheaterhits ‘BIZAR’, ‘MANNEKETAP’,  ‘UMM’ en ‘ONZEN HELD’.PrintScholenreservatie
Reservaties

Klas Leerkracht Mail leerk. Gsm leerk. Aantal ll. Voorstelling