IN CONCERT

Datum
zaterdag 4 mei 2019
⊗ 20:30

Prijs
Abonnement: € 25,00
VVK: € 27,00
Kassa: € 29,00

Locatie
Den Blank

Begijnhof 11
3090 Overijse


Nog 157 tickets te koop.Bestel tickets Bestel abonnement

VAN GEEL & VAN DEN BEGIN

IN CONCERT

Jonas Van Geel en Peter Van den Begin, de twee knapste lelijke venten van Vlaanderen moeten we uiteraard niet meer  voorstellen. Goede wijn behoeft geen krans, het moet enkel in een schoon glas geschonken worden. En Jonas en Peter hebben een bijzonder schoon glas voor jou in de aanbieding.

Naast het verschil in leeftijd en lengte delen ze samen een diepgewortelde liefde voor Nederlandstalige muziek en voor bigbands. En laat dat nu net de combinatie zijn die ze op jullie gaan loslaten.

Nederlandstalige bigband …. dat mag dan wel klinken als kaviaar uit Kontich of oesters uit Opoeteren, maar geloof ons, Jonas en Peter zullen bewijzen dat het een gouden combi is.

Borsato op blazers, La Esterella op sax, achter de drum zit Wannes Van de Velde en André Hazes zet zijn pint aan de kant om een trompet ter hand te nemen.

Deze rasentertainers steken Nederlandstalige klassiekers in een bigbandjasje of brengen een Nederlandstalige versie van hun croonerhelden.

In het leven is niets zeker, behalve één ding … wanneer Van Geel & Van den Begin hun beste kostuum uit de kast halen, hun tapschoenen opblinken en een bigband optrommelen, moet je erbij zijn.

 Print