HEHE, WAT EEN JAN!

Datum
zaterdag 15 december 2018
⊗ 20:30

Prijs
Abonnement: € 16,00
VVK: € 18,00
Kassa: € 20,00

Locatie
Den Blank

Begijnhof 11
3090 Overijse


Nog 298 tickets te koop.Bestel tickets Bestel abonnement

JAN DE WILDE

HEHE, WAT EEN JAN!

Een kleinkunsticoon sinds z’n 1ste tv-optreden in 1965. Meer dan 50 jaar muziekgeschiedenis. Jan is een vertegenwoordiger van de 1ste generatie Vlaamse kleinkunstartiesten.

Moeiteloos behield hij zijn status dankzij liedjes die tot onze culturele ziel behoren: ‘Joke’, ‘Een vrolijk lentelied’, ‘Walter’, ‘Hèhè’, ‘Eerste sneeuw’, ‘Fanfare van honger en dorst’ …

De voorbije jaren trok hij voor het eerst sinds lang weer op tournee. De theatertour overtrof alle verwachtingen en was goed voor 70 concerten. Er kwam een biografie en een cd-box met nieuw werk.

“Was ik geen zanger geworden, dan was ik al lang dood.”

Ook nu staat hij ‘ongegeneerd’ op het podium. Onnavolgbaar grappig en muzikaal ijzersterk. Met het beste uit wat hij ooit op plaat zette en met verborgen parels.

In stilte koestert Jan het heerlijke bestaan dat hij leidt. Deze tour is zijn manier om dankjewel te zeggen, aan publiek en organisatoren, omdat hij zijn leven kon bouwen op liedjes en zingen.

Met: Jan De Wilde (zang/gitaar/mondharmonica), zijn ‘Vrienden’  Eddy Peremans (gitaar), Kries Roose (toetsen), Jo Soetaert (drums), Mario Vermandel (bass/contrabas), Liesbeth De Lombaert (viool) en blazerskwartet Johan Van Neste (hoorn), Bart Coppé (bugel), Wim De Pauw (trombone) en Geert Vanhassel (tuba).

Een hartverwarmend concert!Print

Ticket ruilen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *