DOUBLE BILL (NL)

Datum
zaterdag 16 november 2019
⊗ 20:30 tot 22:40

Pauze inbegrepen

Prijs
Abonnement: € 18,00
VVK: € 20,00
Kassa: € 22,00

Locatie
Den Blank

Begijnhof 11
3090 Overijse


Nog 178 tickets te koop.Bestel tickets Bestel abonnement

PERCOSSA

DOUBLE BILL (NL)

Op veler verzoek brengt Percossa twee van haar internationaal meest succesvolle shows weer op de planken. “Tien Jaar van de Straat” en “Knock Out” komen samen in een wervelende avond vol energiek drumvuurwerk, humoristisch muziektheater en breekbare acts.

De vier straatartiesten vliegen letterlijk over het toneel, waarbij ze je in hoog tempo trakteren op fysisch en ritmisch muziektheater met de meest verrassende instrumenten en attributen. Je wordt meegezogen in een arena waar niets is wat het lijkt: ritmisch boksende gastheren, een dampende sambaband, op flessen spelende clowns en dreunende drums… Percossa werd terecht wederom uitgeroepen tot ‘Best Percussion Group Benelux’.

Welkom in de wereld van Percossa!

Uit de pers:

  •  ***** “Een roller coaster van diverse soorten muziek, met veel humor en stil zitten is echt onmogelijk.” ( I Love Theater)
  • ***** “Hoog niveau muziektheater van internationale allure.” (Meppeler Courant)
  • **** ”De vier percussionisten van Percossa kunnen uit alles, maar dan ook echt alles, klank en ritme krijgen.” de Volkskrant
  • **** “Nu staan ze in het theater aan de top. Maar de bravoure van ‘alles is muziek’ proef je nog steeds.” (de Volkskrant)
  • “Wat een explosie van kracht en ritme; het is geen wonder dat blauwe plekken en bloedneuzen eerder regel dan uitzondering zijn.” (Weekkrant)
  • “Vier virtuoze komedianten in een onderling gevecht. Hilarisch slagwerk … de show loopt als een tierelier. De mannen zijn meester-slagwerkers, maar ook zangers en acrobaten. En clowns natuurlijk.” (AD)

Met Freek Koopmans, Janwillem van der Poll, Eric Robillard en René Spierings.Print