Aperitiefconcert

Datum
zondag 7 oktober 2018
⊗ 11:00

Prijs
Abonnement: € 8,00
VVK: € 10,00
Kassa: € 10,00

Locatie
Den Blank

Begijnhof 11
3090 Overijse


Nog 36 tickets te koop.Bestel tickets Bestel abonnement

DUO SULEIKA

Aperitiefconcert

Hannes Adriaens, piano (Leuven) en Wineke van Lammeren, sopraan (Gouda) ontmoetten elkaar tijdens hun masterstudies aan het Conservatorium van Utrecht. Ze werkten samen vanuit grote interesse in en waardering van elkaars spel en al snel gooiden ze hoge ogen met hun enthousiasme en verfrissende kijk op de liedkunst.

Wineke over Hannes: “Wanneer Hannes speelt, wordt hij één met de muziek. Het is zo aanstekelijk dat het onmogelijk is om me niet mee te laten voeren”.

Hannes studeerde nadien verder in Düsseldorf aan de Robert Schumann Hochschule. Wineke werd toegelaten tot de prestigieuze International Academy of Voice. Na het verdiepen van hun solistische carrières pikten ze de draad weer op in België. Wineke woont en werkt hier voor Opera Vlaanderen.

Hannes over Wineke: ‘ Wineke beleeft echt wat ze zingt en doet muziek leven. We ademen samen muziek.“

Duo Suleika combineert een solide techniek met een verfrissende interpretatie en uniek samenspel. Ze verrassen met hun programma ‘Suleika Spint’, een gevarieerd liedprogramma waarin de Suleika liederen van diverse Duitstalige componisten centraal staan.Print

Ticket ruilen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *