Spocje tovert!

Spocjes toverwereld waait over Overijse van maandag 4 maart tot en met vrijdag 8 maart 2019.

Wat?
Spocje Tovert is een sprookjesachtig activiteitenfestival tijdens de krokusvakantie voor kinderen en hun (groot)ouders. Met wonderlijke workshops en spelletjes, betoverende films en muziek, verbluffende theatervoorstellingen, magische literatuur, een speelgoedland en activiteiten als sport en bouwen zullen de vakantiedagen op magische wijze ingevuld worden. Moedige kinderen, tovenaars en heksjes, prinsen en prinsessen, fantasierijke creatievelingen en onverschrokken sportievelingen, van harte welkom in de sprookjeswereld die tijdens deze week neerdaalt.

Bekijk het uitgebreide aanbod en tover zelf je eigen programma in elkaar. Wij wensen je alvast magische momenten en veel plezier!

Voor wie?
Spocje tovert voor kinderen en jongeren tussen 3 en 14 jaar, maar ook ouders en grootouders kunnen aan de meeste activiteiten deelnemen als ze niet bang zijn voor magisch toverstof en toverstokjes.

Prijzen

  • Deze kunnen we helaas niet wegtoveren en sterrenstof wordt in de mensenwereld niet aanvaard. De prijzen zijn afhankelijk per activiteit en vind je terug bij de online reservaties.
  • Voor opvang betaal je € 7 extra per dag.

Inschrijvingen

Je kan hier tickets voor activiteiten en opvang reserveren vanaf woensdag 19 december 2018 om 20.30 uur. Inschrijven kan ook aan de infobalies van Den Blank en de Bosuil. Dat kan tot de dag zelf of tot de activiteit volzet is.

Inschrijven voor de opvang kan tot zondag 17 februari 2019. Let op! De plaatsen zijn beperkt.

Info over de deelnemingsformules, de online inschrijvingen en praktische zaken vind je hier.

Foto’s
Tijdens Spocje worden foto’s genomen van de kinderen. Deze foto’s kunnen gepubliceerd worden op de gemeentelijke communicatiekanalen (website, Facebook, Instagram, nieuwsbrieven, magazines, …). Laat maar weten indien je dit niet wenst.

Vragen?
Spocje@overijse.be of 02 687 59 59.

Tijdens het activiteitenfestival kan je elke dag terecht bij de mascotte van Spocje of bij de jeugdconsulent die elke ochtend en avond in de Markthal aanwezig zijn.